hits

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist feiret påske sammen!

I januar ble det kjent at Sveriges prins Carl Philip har fått seg ny kjæreste, nemlig eksmodell og Paradise Hotel-deltager Sofia hellqvist. Den siste tiden har det vært stille i mediene om det mye omtalte og kritiserte forholdet og flere har spekulert i om Carl Philip og Sofias forhold har tatt slutt. Sofia og Carl Philip ser fortsatt ut til å holde en lav profil, men påsken feiret de to turtelduene i år sammen.

Det var i sin lille, røde hytte i Sullen i Värmland at Carl Philip tok med seg kjæresten i påsken. Carl Philip, som er hertug av Värmland, liker seg godt i området og ferierer der ofte. Og denne gang har han altså valgt å ta med seg Sofia.

Flere svenske og utenlandske medier skrev i helgen om Carl Philip og Sofias påske sammen. Svenske Aftonbladet viste også fram bilder av det unge paret sittende i bilen på vei til påskeferien sammen. Flere av hyttenaboene til prinsen kan også bekrefte at Carl Philip og Sofia har vært å se i hytta på egen hånd i påsken.

Så nå som flere medier har avslørt deres hemmelige kjærlighetsferie får vi se om paret kanskje har skjønt at det ikke er så lett å holde forholdet hemmelig lenger, og i fremtiden kanakje vil vise seg mer sammen offentlig.

4 kommentarer

Marthe

06.04.2010 kl.20:32

Hmmm.. Jeg er skeptisk jeg altså.. Men jeg skal jo egentlig ikke dømme henne da. Mange trodde da mye rart om Mette Marit, og se bare hvilken fantastisk dame hun viste seg å være!

Martine

06.04.2010 kl.23:37

Marthe: Ja, jeg må si jeg er skeptisk jeg også... Men det er sant det du sier om Mette-Marit, og er det virkelig Sofia Carl Philip vil ha så får vi vel hvertfall gi henne en sjanse! :-)

Kristin

07.04.2010 kl.14:14

Ja, enig! Gi henne en sjanse, hun kan vel være like bra som noen annen. Blir det de to, så blir det vel forhåpntlig slutt på kritikken, løgnene og selvgodheten hos mange av svenskene mot Mette-Marit og Ari Behn. Nå får de kanskje "et svart får" selv...?!

Martine

07.04.2010 kl.15:56

Kristin: Så sant, så sant! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv