hits

Leah Isadora 5 år!

I dag fyller Leah Isadora Behn 5 år!

Det er i dag 5 år siden prinsesse Märtha Louise og Ari Behns mellomste datter fyller i dag 5 år ble født på familiens feriehus Bloksbjerg på Hankø.

Den lille jenta som er oppkalt etter prinsesse Leia i Star Wars og danseren Isadora Duncan er en blid og livlig jente. Da hun og resten av kongefamilien tok toget til hytta i påsken lekte hun og de andre kongebarna rundt omkring på perrongen på Oslo S. Leah Isadora går også i barnehagen i Asker hvor hun nok trives godt med de andre barna.

Jeg gratulerer Leah Isadora så mye med 5 års dagen!

Se bilder fra Leah Isadoras 5 første år her!

5 kommentarer

silje veronica

08.04.2010 kl.21:25

kjempe fint, men hvor finner du alle bildene hen; Google?

Kristin

08.04.2010 kl.21:43

Ja, jeg vil også gratulere Leah med 5-årsdagen! Det er artig, og interessant, at hun haer blondt hår når de andre er mørke? Det er vel kanskje etter bestefar Kong Harald hun har det?

Martine

09.04.2010 kl.00:37

silje veronica: Litt ulike steder egentlig. Samler opp bilder litt her og der! :-)

Kristin: Helt sant! Jeg har tenkt på det samme selv. Det er mye mulig at hun har arvet det lyse håret av bestefar Harald, ja!

GUR :)

09.04.2010 kl.00:51

Jeg kom på det i bilen i stad, helt plutselig! :) Hun har blitt så stor! Kjempesøt:)

Martine

09.04.2010 kl.09:34

GUR: Det er på barna man ser at tiden flyr! Ja, hun er kjempesøt! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv