Leah Isadora 5 år!

I dag fyller Leah Isadora Behn 5 år!

Det er i dag 5 år siden prinsesse Märtha Louise og Ari Behns mellomste datter fyller i dag 5 år ble født på familiens feriehus Bloksbjerg på Hankø.

Den lille jenta som er oppkalt etter prinsesse Leia i Star Wars og danseren Isadora Duncan er en blid og livlig jente. Da hun og resten av kongefamilien tok toget til hytta i påsken lekte hun og de andre kongebarna rundt omkring på perrongen på Oslo S. Leah Isadora går også i barnehagen i Asker hvor hun nok trives godt med de andre barna.

Jeg gratulerer Leah Isadora så mye med 5 års dagen!

Se bilder fra Leah Isadoras 5 første år her!

5 kommentarer

silje veronica

08.apr.2010 kl.21:25

kjempe fint, men hvor finner du alle bildene hen; Google?

Kristin

08.apr.2010 kl.21:43

Ja, jeg vil også gratulere Leah med 5-årsdagen! Det er artig, og interessant, at hun haer blondt hår når de andre er mørke? Det er vel kanskje etter bestefar Kong Harald hun har det?

Martine Myrvoll Olsen

09.apr.2010 kl.00:37

silje veronica: Litt ulike steder egentlig. Samler opp bilder litt her og der! :-)

Kristin: Helt sant! Jeg har tenkt på det samme selv. Det er mye mulig at hun har arvet det lyse håret av bestefar Harald, ja!

GUR :)

09.apr.2010 kl.00:51

Jeg kom på det i bilen i stad, helt plutselig! :) Hun har blitt så stor! Kjempesøt:)

Martine Myrvoll Olsen

09.apr.2010 kl.09:34

GUR: Det er på barna man ser at tiden flyr! Ja, hun er kjempesøt! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine Myrvoll Olsen

Martine Myrvoll Olsen

23, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits