hits

Dronning Silvia bekrefter: Det blir ikke bryllup for Madeleine og Jonas i år!

Da er det bekreftet at det ikke blir noe bryllup for prinsesse Madeleine og Jonas Bergström i år, slik jeg tidligere har antatt. Det betyr at det kun blir et kongelig bryllup i Sverige i 2010.

- Dessverre blir det ikke bryllup i år. Det sier seg selv. Det er mye som skjer nå, og det er veldig intenst. Madeleine har rett til en rolig tid rundt sitt eget bryllup, sier dronning Silvia til Aftonbladet.

Det ble aldri satt noen dato for prinsessebryllupet, men da offentliggjørelsen av forlovelsen kom i august i fjor ble det sagt at bryllupet muligens ville finne sted på senhøsten 2010.

Flere nettsteder skriver nå derfor at Madeleine og Jonas' bryllup er utsatt. Og mange mener at årsaken til dette ligger i den angivelige krisen Madeleine og Jonas skal ha hatt og har i forholdet.

Jeg tror derimot fortsatt ikke at det er noen dramatikk bak dette. Og jeg vil heller ikke si at bryllupet er utsatt. Som sagt ble det aldri satt noen dato, men det ble antatt når bryllupet ville stå. Ikke bare senhøsten 2010, men også vinteren 2011 har tidligere blitt nevnt som mulig tid for bryllupet, så det er ikke sikkert at planene er forandret i det hele tatt.

I tillegg, som jeg har nevnt tidligere, synes jeg ikke det er noe rart at prinsesse Madeleine vil ha sitt eget bryllupsår, og ikke vil komme i skyggen av kronprinsesse Victoria som gifter seg med sin Daniel Westling 19. juni i år. Og det er jo også dette dronning Silvia begrunner det at det ikke blir noe bryllup i år med. Dessuten er et vårbryllup mye koseligere enn et høstbryllup spør du meg, så jeg vil ai at våren 2011 ville være et perfekt tidspunkt for prinsesse Madeleine og Jonas Bergströms bryllup.

8 kommentarer

Marthe

13.04.2010 kl.17:23

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/theroyalfamily/7564342/Clarence-House-scotches-Prince-William-engagement-rumour.html

Det viser seg at prins William ikke skal forlove seg i juni - han har offisielle oppdrag de dagene det ble spekulert i!

Too bad! Men det skjer vel en vakker dag :)

Imens heier jeg på Madeleine og Jonas.

Martine

13.04.2010 kl.21:47

Marthe: Nei nei, da får vi smøre oss med tålmodighet litt til da... En vakker dag får vi nok en forlovelse der i gården også, ja!

Ja, jeg også! Jeg håper bare mediene vil la de få litt ro og fred nå så de kan få ordnet opp i eventuelle problemer. Det kan ikke være lett å få kjærlighetslivet sitt brettet ut i avisene i tide og utide, og spesielt ikke hvis bagateller blir blåst opp til "kriser".

Marthe

13.04.2010 kl.22:13

Jada det kommer nok :)

Helt enig! Stakkars mennesker! Håper alt ordner seg for dem :)

Martine

14.04.2010 kl.21:40

Marthe: Ja, bare medfarten de får i mediene om dagen kan jo absolutt ødelegge et forhold..

Amina

17.04.2010 kl.12:16

Hei Martine! Du har en utrolig fin blogg om de kongelige. Savner imidlertidig mer stoff om kongelige utenfor Europas grenser, kanskje litt mer om de arabiske kongelige? Dronning Rania, prinsesse Haya som er gift med emiren av dubai og som også er søsteren til kong Abdullah av Jordan fins det mye spennende om. Visste du forresten at hun er kone nummer 2? Det er litt rart å begripe med tanke på hennes vestlige oppdragelse.

Desverre så er jeg ikke like optimistisk som deg når det gjelder forlovelsen mellom prinsesse Madeleine og Jonas Bergstrøm. For meg er det helt åpenbart at forlovelsen er avbrutt, men at de offentlig ikke kan bekrefte dette i henhold til kongelig kutyme før etter kronprinsessebryllupet. Det kan hende Jonas vil komme til bryllupet, men at de ikke vil komme sammen som et par, da jeg regner med at prinsesse madeleine vil være brudepike.

Martine

17.04.2010 kl.18:05

Amina: Tusen takk for det! Det er hyggelig å høre!

Dette er hovedsaklig en blogg om Europas kongelige, og jeg skriver derfor ikke så mye om kongelige utenfor Europa. Årsaken til dette er at jeg både interesserer meg mest for og kan mest om de kongelige i Europa. Jeg kan selvfølgelig prøve å skrive litt om de andre kongelige innimellom, men jeg kan ikke love at det blir så mange innlegg om dem dessverre.

Jeg skjønner godt hva du mener. Jeg synes selv det er vanskelig å tolke hvor alvorlig krisen i Madeleine og Jonas' forhold er. Grunnen til dette er at mediene blåser saken opp og man hører forskjellige ting fra ulike hold hele tiden. Det er derfor vanskelig å få et nøytralt bilde av saken.

Jeg håper uansett at mediene skal la Madeleine og Jonas være litt i fred så de får sjansen til å ordne opp seg imellom, og så mediene ikke skal medvirke til et eventuelt brudd. Jeg tror også det er stor sjanse for at Madeleine vil være brudepike (tärna) i Victorias bryllup.

Amina

18.04.2010 kl.11:55

Hei! Tusen takk for at du svarte:) Følte meg litt dum da jeg fant ut at bloggen din handler om Europas kongelige og dette er bloggens navn. Men fant dessverre ut av det etter at jeg hadde postet kommentaren. Angående kronprinsessebryllupet leste jeg på NRK.no at bryllupet ikke vil bli lagt ut på NRKs nett tv sider. http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7076227

Det er angivelig "Kungen" som ikke ønsker det av en eller annen grunn. Dette var dårlige nyheter for meg, siden ingen i familien min ganske sikkert ikke vil se et bryllup i to timer på tven, kongelig eller ei. Men jeg tror den vil bli lagt ut på SVT sine sider, såvidt jeg kan forstå, men da uten Anne Baggethuns herlige detaljer og anekdoter.

Martine

18.04.2010 kl.21:24

Amina: Hei igjen! Det er ikke noe problem vettu, og jeg skal se om jeg kan få postet noen innlegg innimellom om kongelige utenfor Europa - men som sagt blir det hovedsaklig de europeiske kongelige jeg skriver om! :-)

Hmm, så dumt! Nei, det er nok ikke alle som er like gira på å se TV-sendingen fra kronprinsessebryllupet i flere timer hjemme hos meg heller, men jeg SKAL uansett se på bryllupet, så jeg skal passe på å reservere plass foran en av TVene den dagen! Hehe.. Og heldigvis har vi flere TVer! :-)

SVT legger nok ut bryllupet vil jeg tro ja, så om det er krise så får man følge med der! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv