hits

Kronprins Philippe 50 år!

Belgias kronprins Philippe fyller i dag 50 år!

Ektemannen og småbarnsfaren Philippe fyller 50, men er sprek som bare det. Han holder seg i form med skigåing, løping, svømming og turgåing.

I et intervju med De Staandard i anledning 50 års dagen uttaler Philippe dette om det å fylle 50 år:

- Man får en tankevekkere av å fylle 50 år. Men først og fremst prøver jeg å nyte det. Jeg gleder meg over å fylle 50 og at jeg har mulighet til å gjøre det jeg gjør. Jeg er takknemlig!

Kronprins Philippe har fire små barn som gjør han ung. Om sine fire små, Elisabeth (8), Gabriel (6),  Emmanuel (4) og Eleonore (2), sier han dette:

- Jeg har fire små barn som iblant drar i fire ulike retninger. Det er intensivt, men veldig koselig. Men må klatre i trær, løpe etter baller og krype under sofaer.

Kronprins Philippe har også sin kjære kone Mathilde som han beundrer og er veldig stolt over. I følge han selv er det stundene med familien som står høyest på Philippes liste:

- Søndagene er familiens dag. Da er det jeg, min kone og våre fire barn! Vi drikker kaffe og ler sammen. Stopper tiden. Det er stunder å se fram imot.

Kronprins Philippes 50 års dag feires i dag feires privat med familien og noen venner.

Jeg gratulerer Philippe så mye med 50 års dagen i dag!

2 kommentarer

Kristin

15.04.2010 kl.18:57

Jeg vil også gratulere Philippe med 50-årsdagen! Han er en flott mann, og holder seg godt for alderen også, ingen tvil om at det også er fordeler med å få barn sent, at man holder seg ung, mener jeg!

Martine

16.04.2010 kl.09:06

Kristin: Ja, det har du faktisk helt rett i! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv