hits

Mary og Marie i drømmekjoler på gallamiddag i anledning svigermors 70 års dag

I anledning dronning Margrethes 70 års dag 16. april ble det tidligere denne uken arrangert en gallamiddag på Christiansborg Slott.

Margrethes vakre svigerdøtre, kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, kom ikledd i to fantastisk lekre gallakjoler.

Elegante og stilsikre kronprinsesse Mary hadde på seg sin superlekre røde gallakjole med lett utringning og lett fall. Kjolen har Mary brukt også en gang tidligere, tre dager før hun giftet seg med kronprins Frederik i 2004. Rundt halsen bar Mary et stort perlekjede, rundt armen et tvinnet armbånd med perle på, og på hodet et diamantdiadem som hun fikk i bryllupsgave av svigerforeldrene sine. Mary var rett og slett strålende vakker!

Nydelige prinsesse Marie hadde valgt seg en kritthvit gallakjole med lange ermer. Antrekket gav en litt fransk følelse og en slags 70-talls tvist over det hele. Kjolens brede skuldre fremhevet helt klart Maries smale figur. Marie hadde et større kjede med stein i rundt halsen og et diadem på hodet. Marie kledde den hvite gallakjolen utrolig godt og hun så virkelig vakker ut!

Hva synes du om kronprinsesse Mary og prinsesse Maries gallakjoler?

4 kommentarer

Anne

17.04.2010 kl.15:55

Hvorfor er kongefamilien fra England aldri med på slike begivenheter andre steder i Europa?

silje veronica

17.04.2010 kl.15:59

Ja, det lurer je også på Anne... Men je likte Mary sin best og mest

Martine

17.04.2010 kl.22:20

Anne: Det har jeg ofte reagert på også, og fundert på hvorfor de sjeldent er representert på kongelige begivenheter rundt om i Europa. Jeg har lagt merke til er at de sjeldent er på gjestelisten på slike begivenheter heller, noe jeg synes er veldig rart. Jeg har dessverre ikke funnet noe ordentlig svar på hvorfor det er slik.

Hvis det er noen andre lesere som vet noe om dette hadde jeg satt stor pris på om noen kunne sagt littom dette, så kanskje vi kunne fått en oppklaring på hvorfor det er slik! :-)

Martine

17.04.2010 kl.22:20

silje veronica: Ja, Marys kjole var utrolig flott!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv