hits

Margrethe ble hyllet av det danske folket på sin 70 års dag!

Klokken tolv fredag 16. spril ble kom dronning Margrethe tradisjonen tro ut på balkongen på Amalienborg Slott og vinket til folkemengden som hadde møtt opp utenfor for å hylle sin dronning.

Hvert år på dronning Margrethes fødselsdag møter flere tusen mennesker opp på slottsplassen for å få et glimt av sin kjære dronning og gratulere henne med dagen når hun stiger ut på sin vesle balkong på Amalienborg - først alene og deretter sammen med hele familien.

Her ser dere en strålende blid Margrethe vinke til folket på sin 70 års dag 16. april sammen med sin ektemann, sine to sønner og svigerdøtre og sine fem barnebarn! Hvilken flott familie den danske kongefamilien er!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv