hits

Margrethes 70 års feiring toppet seg med middag og dans på Fredensborg Slott!

Fredag kveld, på selve fødselsdagen, var det tid for den store festen for 70 års jubilanten Margrethe.

Dronningens familie og venner var tilstede i tillegg til kongelige og statsledere fra flere Europeiske land, samt endel andre gjester.

Det var på Fredensborg Slott at festen tok sted, og det ble både middag og dans utover kvelden. Dronning Margrethe og kronprins Frederik holdt også to svært rørende taler under middagen. Frederiks flotte tale til sin mor var så rørende og bevegende at hans kone kronprinsesse Mary gjorde noe så uvanlig som å reise seg fra sin plass og gå bort og gi sin mann et kyss og en god klem da han var ferdig med å tale.

Med disse flotte bildene av de kongelige på dronning Margrethes store fødselsdagsfest setter jeg punktum for innleggene om dronning Margrethes 70 års dag!

Her var det igjen mange fine kjoler og antrekk, selv om jeg ikke synes de kongelige damene topper torsdagens klesvalg som jeg synes var særdeles flott. Denne gangen synes jeg det er danske prinsesse Marie og svenske kronprinsesse Victoria som går av med seieren for vakreste kjoler. Av dronningene synes jeg bursdagsbarnet selv var den flotteste.

Hvem synes du var best kledt på Margrethes fest på Fredensborg Slott?

9 kommentarer

Marthe

20.04.2010 kl.14:43

Mette-Marit hadde en helt fantastisk kjole! Og Victoria ser virkelig lykkelig ut! :)

Kristin

20.04.2010 kl.19:43

Ja, her var det mye flott og ikke lett å velge en favoritt, men jeg synes som deg Martine at Margrethe var flottest av dronningene, men tror nok Victoria er favoritten blant prinsessene. Som vanlig var Maxima et stilikon for meg, og hadde nok valgt den kjolen om jeg kunne velge selv blant disse!! Tror jeg hadde kledd den bedre enn Victorias kjole. Eller kanskje Marys kjole? Lekker farge!

Brita...:)

20.04.2010 kl.22:50

Veldig mange knall fine kjola, som vanlig!! Men idag synes eg Marie hadde den klart finaste !! Nydelige!!

Martine

20.04.2010 kl.23:40

Marthe: Ja, Mette-Marits kjole kledde henne veldig godt! Og Victoria strålte virkelig, ja!

Kristin: Ja, det er mye flott å velge mellom her. Selv tror jeg jeg ville valgt Maries kjole. Jeg likte den utrolig godt!

Martine

20.04.2010 kl.23:43

Brita: Ja, den var virkelig nydelig! Marie er en utrolig flott jente som alltid ser bra ut, og det gjør hun utvilsomt her også!

silje veronica

21.04.2010 kl.00:17

mary og victoria :) victoria stråler mer nå enn hu gjorde før....

Martine

21.04.2010 kl.14:21

silje veronica: Ja, hun har virkelig blitt en helt annen person etter forlovelsen!

trine lund martinsen

24.04.2010 kl.19:03

Fantastisk mange flotte kjoler :0)

Martine

24.04.2010 kl.21:21

trine: Ja, ikke sant!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv