hits

Mette-Marit og barna på Rampelysfestivalen!

Kronprinsesse Mette-Marit tok i går med seg sine barn prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby på åpningen av Rampelysfestivalens 20 års jubileum.

Rampelysfestivalen er Norges største barne- og ungdomsfestival. Årets Rampelysfestival som er den 20. i rekken, finner sted på Black Box Teater på Rodeløkka i Oslo. 300 barn og unge fra til sammen 15 teatergrupper vil være i aksjon i løpet av de ni dagene som festivalen pågår.

Kronprinsesse Mette-Marit og barna ankom festivalen pent kledd og alle smilte pent til fotografen som tok bilde av dem.

Jeg synes det er utrolig fint at Mette-Marit tar med barna på slike ting. Det er også flott med nye bilder av kronprinsbarna.

Se så store
Ingrid Alexandra og Sverre Magnus har blitt! Jeg synes det er artig å se hvor ulike de er - Ingrid Alexandra med sitt mørke hår og brune øyne og Sverre Magnus med sitt lyse hår og blå øyne. De er utrolig vakre begge to! Og storebror Marius er jo også veldig flott!

3 kommentarer

Marthe

23.04.2010 kl.16:26

Ingrid Alexandra kommer virkelig til å bli en pen ung dame :)

Kristin

23.04.2010 kl.18:14

Det var så artig å komme inn på bloggen din og se et nytt flott bilde av Kronprinsbarna! Spesielt Sverre Magnus siden han ikke har vært så mye med på slike arrangementer til nå. Han er en liten sjarmør med glimt i øyet!

Ja, det er flott at de tar barna med på slike arrangementer. For ikke lenge siden tenkte jeg at jeg skulle ønske vi fikk se våre små kongebarn like ofte som Nikolai, Felix og Henrik, og kanskje det er i ferd med å skje? Det er ikke mange dagene siden vi fikk se Ingrid Alexandra under gjenåpningen av Oslo Domkirke.

Ja, hun kommer til å bli en pen ung dame - hun har så vakre øyne, og Marius er også stilig!

Martine

23.04.2010 kl.21:12

Marthe: Ja, det tror jeg også! Hun har veldig pene trekk!

Kristin: Så hyggelig å høre! Ja, Sverre Magnus er en liten godgutt! :-) Helt enig - Ingrid Alexandra har utrolig vakre øyne! Hun kommer nok til å bli en drømmeprinsesse når hun blir stor! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv