hits

Madeleine og Jonas har brutt forlovelsen!


Pressemeldingen fra det svenske hoffet som bekrefter bruddet


Nå er det klart: Prinsesse Madeleine av Sverige og Jonas Bergström bryter forlovelsen!

På det svenske hoffets nettsider er det nå lagt ut en pressemelding hvor bruddet bekreftes. Meldingen lyder slik:

"Etter nøye overveielser har prinsesse Madeleine og Jonas Bergström besluttet at de går hvert til sitt. De har kommet fram til at det er det beste for dem å fortsette videre hver for seg. Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström bønnfaller mediene om respekt og hensyn i forbindelse med beslutningen. De trenger ro i denne vanskelige situasjonen. Medienes store interesse gjør ikke situasjonen lettere for dem. Vi ber om forståelse for at ytterligere informasjon ikke vil bli gitt."


Hoffet ber om at mediene viser dem hensyn og respekt for avgjørelsen som er tatt, og mer informasjon eller kommentarer om forlovelsesbruddet får vi altså ikke nå.

Rett før hyheten om bruddet kom, satte prinsesse Madeleine seg på flyet til New York hvor hun i den nærmeste tiden vil jobbe for hjelpeorganisasjonen Childhood foundation, og forhåpentligvis få litt ro og fred i denne svært vanskelige tiden.

Huff og huff, dette er så utrolig trist! Jeg må innrømme at det kom noen tårer da jeg leste nyheten. Men etter de siste ukene og dagenes bråk og avsløringer rundt Madeleine og Jonas' forhold kommer ikke nyhten som en veldig stor overraskelse.

En kongelig forlovelse som brytes er ikke hverdagskost, og det er klart at nyheten får enorm oppmerksomhet, selvfølgelig spesielt i Sverige, men også i resten av Norden og Europa. Å bryte en forlovelse er aldri en god ting, men ved slike omstendigheter så er det nok dette det rette å gjøre - og en brutt forlovelse er helt klart bedre enn et brutt ekteskap.

Det er Madeleine som skal ha vært pådriveren for å bryte forlovelsen, og jeg forstår henne veldig godt! Jeg håper virkelig at hun får støtte i denne saken! Utroskap er noe av det verste som finnes, og denne saken viser bare hvor mye det kan ødelegge. Ingen fortjener en utro kjæreste!

Jeg ønsker Madeleine alt godt i tiden som kommer, og forhåpentligvis finner hun en ekte drømmeprins som fortjener en så flott jente som henne om ikke så altfor lenge!

3 kommentarer

Mari

24.04.2010 kl.18:07

Daniel?Mener Jonas...?

Marthe

25.04.2010 kl.00:19

Huff ja så trist! :S Men Madeleine fortjener en mann som setter skikkelig pris på henne! Det var sikkert ingen enkel avgjørelse, men jeg tror allikevel at den var riktig.

Martine

25.04.2010 kl.21:48

Marthe: Ja, jeg er enig! Jeg håper Madeleine etterhvert kommer over dette og finner lykken på ny med en mann verdt hennes kjærlighet.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv