hits

Jonas skal ha bønnfalt Madeleine om å fortsette forholdet!

I går ble det kjent at prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har brutt forlovelsen. Dette har fått enorm oppmerksomhet, både i svenske og utenlandske medier. Men det skal ikke ha vært enighet om å bryte forlovelsen - Jonas skal ha bønnfalt Madeleine om å fortsette å kjempe for forholdet.

Madeleine og Jonas har over en tid hatt problemer i forholdet, men det var det at norske Tora Uppstrøm Berg sto fram i Se og Hør tidligere denne uken og fortalte at hun hadde hatt en affære med Jonas Bergström som var den utløsende faktoren til at bruddet ble et faktum.

Det svenske hoffet kom i går med en pressemelding hvor de bekreftet bruddet. I pressemeldingen sto det blant annet: "Etter nøye overveielser har prinsesse Madeleine og Jonas Bergström sammen besluttet å gå hver til sitt."

Den svenske hoffreporteren Johan T. Lindvall i avisen Expressen mener at dette ikke er riktig.

- Aldri i livet at det er sant. Ikke en sjans. Jeg vet at Jonas Bergström bønnfalt Madeleine om å fortsette forholdet. Dette er en beslutning fra én person, og det er Madeleine, sier han til Expressen.

Vel, jeg synes ikke dette høres helt usannsynlig ut. Hvis det er Jonas som har vært utro, og Madeleine er den som har blitt såret, så er det jo veldig forståelig at det er hun som vil gjøre det slutt. Det å få saken spredd utover forsider på all slags aviser og ukeblader gjør selvsagt ikke saken bedre, og den siste uken har nok vært særdeles tung for Madeleine.

Det at hoffet skriver at å bryte forlovelsen og gå hvert til sitt er noe Madeleine og Jonas sammen har bestemt bør ikke bety at både Madeleine og Jonas faktisk ville bryte forlovelsen. Hoffet må selvsagt tenke på hvordan de formulerer seg, og ved å formulere seg slik lager man minst mulig spekulasjoner rundt det hele. Og det at Jonas dermed utad skal være enig i bruddet, bør ikke bety at det er det han innerst inne ville.

Dette er uansett en vanskelig tid for begge parter. Madeleine og Jonas har vært sammen i nesten ni år, og et så langt forhold er det salvsagt vanskelig å bryte. Paret har derfor den siste tiden, til tross for store problemer, jobbet hardt for å prøve å redde forholdet. Etter den siste ukens mediaoppmerksomhet og avsløringer klarte imidlertid Madeleine ikke mer, mens Jonas kanskje fortsatt ville prøve å redde forholdet...


Prinsesse Madeleine befinner seg nå i New York hvor hun i de nærmeste ukene vil arbeide for hjelpeorganisasjonen Childhood foundation, mens Jonas Bergström gjemmer seg på et hemmelig sted i Stockholm.

2 kommentarer

Marthe

25.04.2010 kl.20:36

Som du sier - kanskje ikke så rart at ikke han vil bryte. Men jeg synes hun gjorde rett i å bryte hvis det stemmer at han var utro. Jeg håper alt ordner seg for Madeleine!

Martine

25.04.2010 kl.21:50

Marthe: Ja, ikke sant - utroskap bør absolutt ikke tolereres! Det håper jeg også! Jeg krysser fingrene for henne!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv