hits

Prinsesse Beatrice løp London Maraton i helgen!

Etter de 42 kilometerne løpt i helgen er prinsesse Beatrice den første kvinnelige kongelige som løper London Maraton.

Prinsesse Beatrice løp London Maraton sammen med kjæresten David Clark og endel venner. Gjengen løp maraton samlet, og var ikledd kostymer. Alle hadde på seg sjokkgrønne ballerinaskjørt, leggvarmere og matchende caps med navn på. Laget hadde navnet "Team Caterpillar".

Prinsesse Beatrices lag løp til inntekt for Beatrices mamma Sarah Fergusons veldedighetsorganisasjon "Children in Crisis".

På sidelinjen sto pappa prins Andrew, mamma Sarah Ferguson og lillesøster prinsesse Eugenie og heiet og knipset bilder.

- Jeg har forsøkt så lenge å få henne i form, og nå viser hun virkelig hva hun er god for. Jeg har nettopp innsett at hun er et så godt forbilde for meg, at jeg vil løpe neste år, sa mamma Sarah til avisen Daily Mail.

Beatrices lag besto av 33 løpere som var bundet sammen gjennom hele løpet. Laget gjorde en god innsats og kom i mål på litt over fem timer.

4 kommentarer

hemmeligbeundrer x)

26.04.2010 kl.11:15

Ønsker deg en fin dag! :D

Marthe

26.04.2010 kl.22:37

Jeg er imponert! Litt av ei prinsesse :)

Kristin

26.04.2010 kl.22:52

Enig med Marthe! Flott gjort av en av mine favrittprinsesser!! Fine og artige bilder også! :-)

Martine

27.04.2010 kl.09:31

hemmeligbeundrer: Takk det samme! :-)

Marthe og Kristin: Helt enig! Å løpe maraton er virkelig imponerende, og å gjøre det til inntekt for en god sak er veldig flott. Beatrice viser seg med dette som et godt forbilde - og sporty prinsesse!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv