hits

Kronprinsesse Victoria - "Årets Yrkeskvinne"

Kronprinsesse Victoria er kåret til "Årets Yrkeskvinne" i Sverige!

Likestillingsorganisasjonen BPW Sweden, Business and Professional Women har siden 1981 kåret årets yrkeskvinne i Sverige. Prisen har tidligere gått til flere fremtredende, berømte kvinner, og i år går den til selveste kronprinsessen. Kronprinsesse Victoria, som gifter seg om knappe to måneder, er med dette ikke bare årets brud, men også årets yrkeskvinne.

Begrunnelsen for tildelelsen av prisen lyder slik:

"For den ambisjon, energi og målbevissthet som kronprinsessen utviser i sine oppdrag som representant for Sverige. Kronprinsessen utfører sitt arbeid med glede, engasjement og entusiasme. Victoria er et godt forbilde for alle yrkesaktive unge kvinner."

Populære Victoria gjør en utrolig bra jobb som kronprinsesse og hun representerer Sverige på en veldig flott måte. Jeg synes at det er veldig fortjent at hun blir kåret til årets yrkeskvinne for jobben hun gjør, og jeg er sikker på at Victoria setter stor pris på tildelingen.

Jeg gratulerer kronprinsesse Victoria så mye med tittelen "Årets Yrkeskvinne" og jeg ser frem til juni da vi vil se henne som årets brud i Storkyrkan i Stockholm! :-)

4 kommentarer

Marthe

28.04.2010 kl.00:43

Det er fortjent! Og jeg gleder meg som en liten unge til å se bryllupet hennes i juni :)

Martine

28.04.2010 kl.11:16

Marthe: Ja, det synes jeg også! Og det er flott at hun blir belønnet for sitt yrke og jobben hun gjør, ikke bare det at hun er kronprinsesse.

Kristin

28.04.2010 kl.16:11

Ja, å være prinsesse er absolutt en jobb,og jeg gratulerer henne så mye!! Og jada, jeg gleder meg også til å se henne som brud - selvfølgelig!!

Martine

29.04.2010 kl.00:03

Kristin: Ja, det er det absolutt! Det er ikke bare bare å være kronprinsesse!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv