hits

Nye offisielle bilder av prins Joachim og prinsesse Marie av Danmark

Det er ikke bare kronprins Felipe og kronprinsesse Lerizia det har blitt tatt nye offisielle bilder av i våres. Nye offisielle bilder av Danmarks prins Joachim og prinsesse Marie er nå offentliggjort på det danske hoffets hjemmeside.

Også i fjor vår ble det publisert nye bilder av paret på hjemmesiden. Den gang var imidlertid prinsesse Marie gravid med lille prins Henrik og magen var stor, og selv om hun også da så strålende vakker ut er hun nok glad for å få noen nye offisielle bilder hvor hun er i en litt mer normal tilstand enn da hun var høygravid.

Det er publisert 7 bilder av det flotte prinseparet. Fire bilder er av de to sammen, to bilder er av prinsesse Marie og ett bilde er av prins Joachim. Bildene er tatt av fotograf Steen Brogaard.

Jeg likte den nye bildeserien veldig godt, og jeg synes Marie ser fantastisk vakker ut på bildene. Den lyserosa kjolen hun har på seg er utrolig nydelig, og kler den vakre prinsessen veldig godt.

Se de nye offisielle bildene av prins Joachim og prinsesse Marie her! Hva synes du om bildene?

2 kommentarer

Marthe

06.05.2010 kl.16:53

Helt enig, de ser flotte ut!

Kristin

06.05.2010 kl.19:40

Ja, flotte bilder av begge to. Maries kjole er virkelig superlekker!!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv