hits

Prinsesse Caroline og prinsesse Stephanies sønner spilte veldedighetsfotball!

Prinsesse Stephanies sønn Louis Ducruet (17) deltok denne uken i en veldedighetsfotballkamp sammen med prinsesse Carolines sønn Pierre Casiraghi (22).

To to unge herrene Pierre og Louis er fettere og deres mødre er Monacos prinsesser. Mens Pierre ofte er avbildet og omtalt i mediene, var dette en mer sjelden opptreden i rampelyset for den mer private Louis, som er prinsesse Stephanie og den tidligere livvakten Daniel Ducruets sønn.

Fotballkampen var en veldedighetsfotballkamp i regi av AMADE - The World Association of Children's Friends, hjelpeorganisasjonen guttenes bestemor prinsesse Grace grunnla i 1963.

Mange hadde møtt opp for å overvære den spesielle begivenheten på Louis II Stadium i Monaco. Guttene hadde også kongelig støtte på tribunen hvor blant andre prinsesse Stephanie og fyrst Albert hadde møtt opp for å heie.

3 kommentarer

Marthe

13.05.2010 kl.21:54

Flotte prinser :)

Kristin

13.05.2010 kl.23:01

Ja, flotte prinser og flott tiltak! Det var veldig kjekt å se Louis, jeg kan ikke huske å sett ham på veeeeldig lenge! Han er stilig og litt søt også. Kanskje ikke så klassisk pen som Pierre, men ihvertfall søtere, litt sånn William vs Harry, om du skjønner hva jeg mener...?

Martine

14.05.2010 kl.21:30

Marthe: Enig! :-)

Kristin: Det synes jeg også! Ja, jeg skjønner godt hva du mener, og er ganske enig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv