hits

17. mai på Skaugum med kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien hilste tradisjonen tro barnetoget i Asker da det gikk forbi Skaugum i dag tidlig.

17. mai er her og nasjonaldagen blir feiret over det strake land. I hovedstaden foregår feiringen tradisjonsrikt for kongefamilien. Kronprinsfamilien stiller hver 17. mai opp utenfor sitt hjem og hilser barnetoget som kommer forbi, og i år var inget unntak.

Hele familien var kledt i bunader for anledningen. Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus var kledd i Asker-bunaden, Mette-Marit bar Hardanger-bunad og Marius Borg-Høiby var kledd i sin Vest-Agder-bunad.

Både de store og de små medlemmene av kronprinsfamilien så svært opplagte og glade ut, og de smilte og vinket til barnetoget. Det hele så imidlertid ut til å bli litt vel kjedelig for Sverre Magnus, som etter en stund ble båret vekk av en kongelig livvakt etter at pappa Haakon hadde prøvd å roe han.

Se bilder fra årets 17.mai-feiringen på Skaugum her!


Gratulerer med dagen alle sammen!
Jeg håper dere alle sammen har en flott 17. mai og nyter dagen fullt ut og spiser masse is! :-)

Jeg har da muntlig eksamen i matematikk i morgen, så det blir ikke så mye 17.mai-feiring på meg i år dessverre. Men en liten tur i Oslo sentrum for å se kongefamilien på Slottsbalkongen har det blitt i dag. Det reddet faktisk dagen! :-) Ha en strålende dag videre alle sammen!

6 kommentarer

Pernille

17.05.2010 kl.16:39

ha en fin dag du også Martine! :)

lykke til på matte-eksamen i morgen.

Martine

17.05.2010 kl.16:43

Pernille: Tusen takk! :-)

Kristin

17.05.2010 kl.21:36

Åhhh, så skjønn lilleprinsen er blitt!! Takk for mange flotte bilder!

Lykke til med eksamen i morgen! Føler med deg, skal ha to eksamener selv i løpet av de to neste ukene... :-(

Martine

18.05.2010 kl.20:34

Kristin: Ja, jeg vet! Han er kjempesøt! :-) Takk for det! Eksamenen er nå overstått! Bare et par engelsk eksamener igjen nå. Masse lykke til på dine eksamener du også!

Thomas

18.05.2010 kl.20:45

Sjekk ut min nye blogg; det siste innlegget er under skriveprosess;-)

http://kongeligeportretter.blogg.no/

Martine

18.05.2010 kl.21:18

Thomas: Så moro med en kongelig portrettblogg! Den skal jeg følge videre! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv