hits

1 måned til kronprinsessebryllupet i Sverige!

I dag er det nøyaktig èn måned til kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings gifter seg i Storkyrkan i Stockholm!

Det store kronprinsessebryllupet nærmer seg med stormskritt. Jeg må bare si at jeg gleder meg veldig mye til å følge bryllupet på TV, og jeg tror det vil bli et utrolig sterkt øyeblikk når Victoria og Daniel endelig får gi hverandre sitt ja den 19. juni.

I et intervju kalt Bröllupsintervjun gjort med TV4 forteller nå paret selv om sin kjærlighet til hverandre, om fremtiden og om bryllupet.

I intervjuet beskriver Daniel sin kommende hustru slik: Jeg synes at kronprinsessen er en fantastisk og veldig varm person. Det bildet som jeg tror de fleste har stemmer med virkeligheten. Hun er en jordnær person som har mye å gi. Hun er veldig uselvisk. Det finnes ikke nok med superlativer for å beskrive henne.

Kronprinsesse Victoria forteller at Daniel er en person med mye engasjement og energi som hun falt for. Hun forteller at paret har det mye morsomt sammen.

- Vi ler mye, og har det veldig gøy. Jeg håper du er enig, sier hun og ser bort på forloveden.

- Ja, jeg sitter her og nikker, svarer Daniel.

Når det gjelder den store dagen 19. juni tror kronprinsesse Victoria at de også vil klare å bevare det private, selv om hele verden vil følge bryllupet.

- Jeg tror vi kommer til å føle at det er vårt bryllup. Det er Daniel jeg kommer til å stå ved alteret sammen med, og jeg tror vi kommer til å føle et veldig nærvær. Vi er ikke bekymret over det, uttaler kronprinsesse Victoria.

Daniel snakker også for første gang ut om den alvorlige nyresykdommen han er rammet av og som gjorde at han i fjor gjennomførte en stor operasjon hvor han mottok en nyre av sin far. Daniel understreker i intervjuet at sykdommen ikke er arvelig - noe han synes det er viktig å poengtere en gang for alle.

Etter bryllupet vil paret flytte til Haga Slott - slottet hvor Victorias pappa kongen fødtes og bodde sine første leveår. Victoria uttaler at det kjennes veldig spesielt og at hun føler veldig sterkt for dette.

Daniel Westling sier at hans viktigste rolle nå blir å støtte kronprinsesse Victoria.

- Dronningens viktigste rolle er å støtte kongen, og i mitt tilfelle blir det å støtte kronprinsessen i deres viktige gjerninger. Og klarer jeg å gjøre det på samme måte som dronningen, så er jeg mer enn fornøyd. Det er et langsiktig mål, sier Daniel Westling.

Nedtellingen til kronprinsessebryllupet begynner nå altså for alvor dere! Kun 31 dager igjen! Flere som ser fram mot den store dagen? :-)

2 kommentarer

Marthe

19.05.2010 kl.21:14

Jeg gleder meg veldig! :) Det intervjuet gikk jeg glipp av :S Vet du om det går ann å se det noe sted?

Martine

21.05.2010 kl.14:41

Marthe: Jeg er litt usikker, men det kan være at det er mulig å se intervjuet på TV4s hjemmesider...

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv