hits

Kronprinsesse Victoria får det som hun vil

Kronprinsesse Victoria trosser kritikken - pappa Carl Gustaf fører henne til alters!

De siste dagene har kronprinsesse Victoria og den svenske kongefamilien fått kraftig kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at hun ønsker å bli ført til alters av sin far under vielsen 19. juni til tross for at dette ikke er tradisjon i Sverige. Det har vært knyttet spenning til om kronprinsessen ville bøye seg for kritikken og skifte mening, eller om hun ville stå på sitt.

Det svenske hoffet meddeler nå at det er bestemt at kronprinsessen blir ført til alters av sin far. Så Victoria får det dermed som hun vil. Informasjonsjef ved det svenske hoffet, Nina Eldh uttalte dette om saken: - Kongefamilien har respekt for at det finnes forskjellige oppfatninger, men de synes at det er opp til hver og en og velge. Og det er dette som er familiens ønske. De har bestemt seg.

Også kong Carl Gustaf kommenterte den siste tidens diskusjoner rundt datterens vielsesseremoni: - Jeg vil ikke legge meg opp i den diskusjonen. Jeg synes det er så mange som har oppfatninger, og jeg synes det har vært unødvendig mye debatt rundt dette.

Jeg synes det er bra at kongefamilien står på sitt, og at kronprinsesse Victoria får sitt ønske om å bli ført til alters av sin far oppfylt!

3 kommentarer

Marthe

25.05.2010 kl.21:41

Supert at hun står på sitt! :) Jeg gleder meg til bryllypet!

Solveig

25.05.2010 kl.21:55

Kan man se bryllupet på NRK elns, sånn som det har blitt gjort med kronprinsessebryllupet i Nederland, Danmark og Spania?
Kan ikke vente til bryllupet!

Martine

25.05.2010 kl.22:51

Marthe: Ja, virkelig!

Solveig: Ja, man kan se kronprinsessebryllupet på NRK. I følge Kristi Marie Skrede fra nyhetsavdelingen i NRK vil det bli sendinger fra dagene før og etter selve vielsen, i tillegg til brede sendinger på selve bryllupsdagen 19. juni både før, under og etter vielsen. Så den 19. juni kan vi heldigvis benke oss foran TVen og følge bryllupet! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv