hits

Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann har giftet seg!

Dansk-tyske prinsesse Nathalie har i all hemmelighet giftet seg med sin forlovede Alexander Johannsmann.

Vielsen fant sted i Orangeriet like ved i slottsparken i Berleburg i går 27. mai, og det var byens borgemester som viet paret.

Vielsen var en borgelig vielse, og det er ventet at Nathalie og Alexander vil vies kirkelig senere, trolig i 2011 melder det danske hoffet.

Til stede under vielsen i går var i tillegg til brudeparet, prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann, deres foreldre, samt Nathalies søsken, prins Gustav og prinsesse Alexandra, og brudgommens mormor. Brylluppet ble deretter feiret med en middag for 12 personer på slottet.

Prinsesse Nathalie er gravid, og har termin om en drøy måned. Nathalie og Alexander ville trolig få unna bryllupet før fødselen, og et lite anonymt bryllup ble derfor løsningen for paret som forlovet seg 1. juledag.

Dette var en overraskende og veldig hyggelig nyhet! Jeg gratulerer Nathalie og Alexander så mye med ekteskapet!

3 kommentarer

Kristin

28.05.2010 kl.19:22

Hyggelig!! :-) Jeg gratulerer også! Men, er det ikke publisert bilder fra seremonien?!

Pernille

29.05.2010 kl.17:07

GRATULERER TIL DEM :D

Martine

29.05.2010 kl.18:08

Kristin: Nei, jeg tror faktisk ikke det er publisert bilder fra vielsen. Jeg har hvertfall ikke lyktes med å finne noen bilder. Litt rart i grunn og veldig synd, for det hadde vært moro å se!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv