hits

Dronning Elizabeth åpnet parlamentet med pomp og prakt

Jeg måtte bare legge ut dette bildet av dronning Elizabeth II fra da hun tidligere denne uken åpnet Parlamentet i Westminster Abbey for David Cameron og Nick Cleggs nye regjering. Åpningen foregikk som vanlig med pump og prakt, og se så flott den britiske dronningen var!

Vi ser her dronning Elizabeth sittende på sin trone hvor hun holdt trontalen. Elizabeth bar flotte klær og masse eksklusive smykker, og på hodet bar 84-åringen, som kronen på verket, en fantastisk flott krone med over 1000 diamanter og edelstener!

Jeg synes dronning Elizabeth er en utrolig flott dronning. Og det er virkelig ikke mange - om noen i det hele tatt, som kan måle seg med henne. Hun har en regjeringstid på 58 år og hun er godt over 80 år, men holder seg sprek og utfører sin jobb med glans. Det står det virkelig respekt av. Dronning Elizabeth er min favoritt-dronning nummer 1 - ingen tvil!

5 kommentarer

Kristin

29.05.2010 kl.19:03

Helt enig Martine!!

Flott bilde, og en flott dronning det virkelig står respekt av!

Marthe

30.05.2010 kl.14:38

Jeg er så enig med deg! Dronning Elizabeth er definitivt min favoritt, og det står respekt av hvordan hun utfører jobben sin, etter 58 år på tronen!

Martine

31.05.2010 kl.19:16

Kristin og Marthe: Godt å høre at flere deler min mening om dronning Elizabeth II! :-)

åse

10.06.2010 kl.00:01

hehe "kronen på verket".. den ser forresten sykt tung ut

Martine

10.06.2010 kl.00:41

Åse: Hehe, ja! Den ser veldig tung ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv