hits

Eurovision Song Contest i gang: Kronprinsesse Mette-Marit og Marius på plass!

Eurovision Song Contest er i gang på Telenor Arena, og blant de 18.000 publikummerne som er kronprinsesse Mette-Marit og sønnen Marius.

Kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg-Høiby ankom Telenor Arena like før klokken 21 tett fulgt av livvakter.

- Dette blir gøy. Jeg gleder meg veldig, sa kronprinsessen smilende til pressen før hun hastet videre inn i arenaen.

Mette-Marit kom kledd i en søt rosa kjole og sølvsko med hæler og åpen tå, mens Marius hadde på seg en flott sort dress og bar på et norsk flagg.

Jeg sitter nå foran TVen og følger med på ESC - hele kvelden er satt av til dette! :-) Heia Didrik, heia Norge!

Flere som følger med på Eurovision Song Contest i kveld?

3 kommentarer

Marthe

30.05.2010 kl.14:40

Huff, stakkars Didrik! Han hadde fortjent en høyere plassering! Gutten har jo en helt fantastisk stemme! Men det var visst ikke balladenes år i år! Tyskland hadde jo et fint bidrag da! Og Mette Marit så helt fantastisk ut i den rosa kjolen :)

Kristin

30.05.2010 kl.19:36

Enig med deg, Marthe! Jeg ble forferdelig skuffet over Didriks plassering, han hadde fortjent topp 5 - minst! Det var også flott å se Rybak igjen, han er nesten en enda større godgutt enn DidrikTysklands bidrag var OK, men det var mange gode bidrag i år - tror jeg skal kjøpe CD'en.

Mette-Marit var superlekker!!! Hun kan virkelig få det til når hun vil! Marius var også stilig.

Martine

31.05.2010 kl.19:20

Marthe: Ja, det synes jeg også! Han fortjente mye mer enn en 20. plass! Jeg synes også Mette-Marit så veldig bra ut!

Kristin: Ja, det ble et skuffende resultat dessverre, men enig med deg i at det var usedvanlig mange flotte bidrag i år. Ja, Marius har virkelig vokst til å bli en stor og flott gutt!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv