hits

Victoria og Daniels bryllup blir musikal!

Kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings kjærlighet blir foreviget - deres bryllup blir nemlig musikal!

Om drøye 2 uker gifter kronprinsesse Victoria seg med Daniel Westling i Storkyrkan i Stockholm. Begivenheten blir helt klart en stor begivenhet. Og nå er det også besluttet at det skal lages en musikal basert på bryllupet og på Victoria og Daniels lykke.

Musikalen handler om Victorias kamp for sin kjærlighet til Ockelbo-gutten Daniel, som skildres i hovedlåten "You gave me Wings." Musikalen om Victoria og Daniel har fått tittelen "The Crown Princess."

- Det er en hyllest til kronprinsessens kjærlighet, som seiret mot alle odds, sier produsent og komponist Alexandra Hummingson.

Om sjangeren og innholdet i musikalen sier Hummingson dette: - Vi ville skape noe nytt, men med klassiske melodier, så det tiltaler folk. Det blir en klassisk musikal som møter Hollywood-pop. Man forener det gamle med det nye.

Det er usikkert når musikalen vi være ferdig og vist for publikum, men folkene bak den håper på en premiere i 2012.

Hmm, spennende idè! Jeg er veldig glad i musikk og musikaler, og jeg ser gjerne en slik musikal. Det blir spennende å se hvordan musikalen blir, men jeg tror den kan bli veldig bra. Kanskje stiller Victoria og Daniel som publikum på premieren - det synes jeg burde vært på sin plass!

Hva synes du om musikal-idèen? Kunne du tenkt deg å se en slik musikal?


9 kommentarer

Kristin

03.06.2010 kl.19:08

Morsom idè. Kunne nok hatt lyst til å se den, men foretrekker mer klassisk teater/komedie enn musical.

Amina

04.06.2010 kl.18:55

Har lyst til å lade opp kronprinsessebryllupet med gamle kongelige bryllup. Noen her som vet om man kan finne prinsessebryllupet og kronprinsbryllupet på nett? Jeg vet at det danske og spanske kronprinsbryllupet ligger på nrk.no Men finner ikke de fra 2001 og 2002. Takker for all hjelp:)

04.06.2010 kl.21:00

Hei Martine.

Har nylig oppdaget bloggen din. Synes du er veldig flink å finne gode bilder og dyktig på å bruke de i passende sammenhenger. Hadde vært spennende om du kunne lage en serie om de ulike kongehus sine fantastiske smykkesamlinger. Tenker på diademer, smykker, anheng osv.

BL.

Kristin

05.06.2010 kl.19:25

Amina;

Kanskje det finnes utdrag på YouTube?

Ellers takk for "tipset". Har flere videoopptak fra kongelige bryllup fra noen år tilbake, som jeg har lyst til å se som oppvarming!

Martine

06.06.2010 kl.00:34

Amina: Tja, kanskje finner du noe på YouTube som Kristin foreslår. Jeg er litt usikker på hvor mye som ligger ute av slikt. Hadde vært moro å sett igjen noe av dette, så god idè - jeg skal se hva jeg finner! ;-)

Martine

06.06.2010 kl.00:37

Hei BL!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :-) Det setter jeg stor pris på!

Smykker, juveler og diamanter etc. er et spennende tema, så noen innlegg om kongefamilienes smykkesamlinger skal jeg absulutt prøve å få til å skrive etterhvert! Fint forslag! :-)

M.

Amina

07.06.2010 kl.11:37

Takk for det Martine!:) Kristin, hvilke bryllup skal du se? Har sett på youtube og finner noen klipp. Takk:) Hadde vært morro og sett det nederlandske kronprinsbryllupet, noen som vet hva "statskanalen" heter i Nederland, hvis de har det.

Martine

07.06.2010 kl.16:11

Amina: Jeg tror Nederland hvertfall har tre store TV-kanaler som heter Nederland 1, 2 og 3. Men jeg er litt usikker på hva som regnes som statskanalen der.

Kristin

08.06.2010 kl.19:37

Hei Amina!

Har ikke bestemt helt enda hva jeg vil se, men tror det blir Kronprinsbryllupet fra 2001 og kanskje det nederlandske fra 2002 (som jeg har fått av ei veninne der).

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv