hits

Prinsesse Madeleine 28 år!

I dag 10. juni fyller prinsesse Madeleine 28 år. Dagens bursdagsbarn er imidlertid forsatt i utlandet og vil ikke være tilbake i offentligheten før storesøster Victorias bryllupsfeiring starter til uken.

Prinsesse Madeleines år har vært preget av store opp- og nedturer. Fra forlovelse seg med sin kjære Jonas Bergström i juni i fjor, og offentliggjøring av forlovelsen i august, til rykter om trøbbel i forholdet i desember og Jonas' utroskapsavsløringer og forlovelsesbrudd i april.

I tiden etter forlovelsesbruddet har Madeleine holdt en meget lav profil. Hun har avlyst alle sine offentlige avtaler, og befunnet i utlandet, nærmere bestemt New York og USA med noen av sine nærmeste venner. Prinsessen var hjemme en tur i mai for å feire storebror Carl Philips fødselsdag og storesøster Victorias utdrikningslag.

Etter den korte turen hjem til Sverige har Madeleine vært i Miami, og det er usikkert om hun i dag på fødselsdagen fortsatt befinner seg i USA eller om hun har tatt veien et annet sted. Kanskje er Madeleine allerede på vei hjem til Sverige?!

I neste uke er prinsesse Madeleine uansett helt sikkert tilbake i Sverige for å overvære og kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllupsfeiring som starter 16. juni. Selv om det hovedsakelig kommer til å handle om Victoria og Daniel i tiden fremover så er det ingen tvil om at det vil bli skrevet mye om den populære nysingle prinsessen også, men Madeleine er nok glad for at hun ikke er hovedperson den nærmeste tiden.

Jeg gratulerer Madeleine så mye med 28 års dagen, og ønsker henne alt godt for fremtiden!Se bilder av Sveriges vakre prinsesse Madeleine her!

7 kommentarer

Marthe

10.06.2010 kl.16:53

Gratulerer så mye med dagen, prinsesse Madeleine! :)

Jeg tror prins Philip, mannen til dronning Elizabeth, har bursdag i dag også, hvis jeg ikke husker helt feil :)

Martine

10.06.2010 kl.17:03

Marthe: Ja, det har du helt rett i! Prins Philip fyller idag hele 89 år!

Kristin

10.06.2010 kl.19:10

Gratulerer med dagen Madeleine! Ønsker deg alt godt i fremtiden!

Maiken

11.06.2010 kl.12:26

Og idag har danske prins Henrik bursdag!

Gratulerer med gårsdagen til Madeleine : )

Martine

12.06.2010 kl.01:20

Maiken: Ja, det stemmer også! :-)

Leif Hagen

14.06.2010 kl.14:15

Visst ar Prinsessan Madeleine en mycket vackar tjej! Oj! Jag tycker om din blog - manga fina kungliga fotos! Halsningar fran Hagen i Minnesota med EAGAN daily photo blog

(Jag har fodelsedag idag)

Martine

14.06.2010 kl.23:42

Leif Hagen: Hei! Så hyggelig med en kommentar helt fra Minnesota! :-) Hyggelig at du liker bloggen min! Og gratulerer så mye med dagen! Håper du har hatt en fin dag! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv