hits

Prinsesse Madeleine takker for støtten!

Prinsesse Madeleine takker i dag, gjennom det svenske hoffets hjemmeside, for all støtte og omtanke hun har fått den siste tiden.

I dag 12. juni er det akkurat et år siden forlovelsen mellom Madeleine og Jonas Bergström fant sted. Det er selvsagt en spesiell og ekstra vanskelig dato for prinsessen, etter at forlovelsen ble brutt i april.

Madeleine har oppholdt seg i utlandet etter bruddet, men nå melder hoffet at prinsesse Madeleine kommer hjem til Sverige. Og at hun gleder seg til Kronprinsesseparets bryllup 19. juni.

Prinsesse Madeleine vil imidlertid returnere utenlands igjen etter sommeren og arbeide videre med Childhood Foundation, melder hoffet.

Slik ser meddelelsen på det svenske hoffets hjemmeside ut:


Den siste tiden har vært svært tung for prinsesse Madeleine. Og dagen i dag vil jeg tro er meget følelsesladd for henne pga forlovelsen som fant sted for eksakt ett år siden. Jeg synes det er veldig flott at Madeleine takker for støtte og omtanke i den vanskelig tiden, og at hun nå kommer hjem til Sverige. Jeg gleder meg til å se henne i storesøster Victorias bryllup om 1 uke!

7 kommentarer

Ida Mathisen

12.06.2010 kl.14:07

Jeg synes Prisesse Madeleine er svært pen :)

Kristin

12.06.2010 kl.19:19

Ja, hun er pen, og det er godt å høre at hun ser ut til å ha det etter forholdene bra. Nå er det bare en uke igjen til vi alle er "invitert" i bryllup!!

Martine

12.06.2010 kl.20:56

Ida Mathisen: Det synes jeg også!

Kristin: Ja, tenk det - bare 1 uke igjen nå! :D

Marthe

12.06.2010 kl.23:34

Jeg tror og håper at det går bra med Madeleine. Hun virker sterk. Jeg gleder meg til å se henne i bryllupet på lørdag :D

Martine

12.06.2010 kl.23:54

Marthe: Det gjør jeg også! :-)

Kristin

13.06.2010 kl.19:05

Hva tror du Martine, kommer Ingrid til å være brudepike? Jeg begynner å lure nå, siden både det danske og nederlandske hoffet har bekreftet at Amalia og Christian skal være med, men ikke det norske? De sier visstnok bare ingen kommentar, og det står heller ingenting på hjemmesiden om at Ingrid Alexandra skal være med.... Hvis Amalia skal være brudepike kan jeg ikke skjønne hvorfor ikke Ingrid også får være med? Hun er jo på en måte "nærmere" Victoria enn den nederlandske prinsessen. Hva tror dere?

Martine

13.06.2010 kl.19:25

Kristin: Personlig tror jeg at prinsesse Ingrid Alexandra skal være brudepike. Som du sier er hun nærmere kronprinsesse Victoria enn det prinsesse Catharina-Amalia er, og det ville vært rart synes jeg om hun ikke er blant de utvalgte brudepikene.

Grunnen til at det norske hoffet ikke har avslørt at Ingrid Alexandra eventuelt skal være brudepike tror jeg kan være av respekt for det svenske hoffet, som ikke enda har røpet hvem som skal være brudepiker og brudesvenner, og derfor tydeligvis ønsker at dette fremdeles skal være en hemmelighet. Dette er kun en teori, ikke noe jeg vet sikkert, men hvis dette er tilfelle, synes jeg det er litt dårlig gjort av det danske og nederlandske hoffet å røpe at prins Christian og prinsesse Catharina-Amalia skal være med i brudefølget før det svenske hoffet gjør det.

Men det er et veldig interessant spørsmål! Hva tenker dere andre?

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv