hits

Kronprinsessebryllupet: 10 brudepiker og brudesvenner

Det svenske hoffets informasjonssjef Nina Eldh avslørte i kveld at kronprinsesse Victoria og Daniel Westling vil ha hele ti brudepiker og brudesvenner i bryllupet til lørdag.

Det har lenge blitt spekulert i hvor mange brudepiker og brudesvenner som vil være med i kronprinsessebryllupet, og hvem de utvalgte er. Antallet er nå kjent, men hvem disse er ville ikke informasjonssjefen ut med enda. Hun sa derimot at de planlegger å avsløre hvem disse er i morgen, så vi får vente i spenning så lenge.

Nina Eldh kunne også avsløre at det ikke vil være noen voksne brudepiker, eller tärnor som det kalles på svensk. Det er litt overraskende, men barnekjære Victoria ser altså ut til å ha foretrukket sine gudbarn - for det er mest sannsynlig disse som er blant de utvalgte brudepikene og brudesvennene.

Hele 10 barn skal altså medvirke i vielsen på søndag, og på grunn av det høye antallet må jeg si at jeg nå nesten 100% sikkert tror at prinsesse Ingrid Alexandra er blant de utvalgte. Ellers er det, som jeg har skrevet tidligere, allerede kjent at prins Christian av Danmark og prinsesse Catharina-Amalia av Nederland vil være med, og jeg tror også at Daniels to nieser Hedvig og Vera vil være blant brudepikene.

Andre hete kandidater er flere av kronprinsesse Victorias gudbarn, som er både kongelige, slektninger og barn av venninner. Og jeg tror også at Victorias små kusiner på morssiden, Helena og Vivien Sommerlath, kan være blant de utvalgte.

Det blir spennende å se! Avsløringen kommer altså ifølge Nina Eldh i morgen, så vi får smøre oss med tålmodighet inntil da.

Hvem tror du de 10 brudepikene og brudesvennene vil være?

3 kommentarer

Kristiane Marie

16.06.2010 kl.00:23

fin blogg du har!

Amina

16.06.2010 kl.00:58

Ingen voksne brudepiker betyr at kronprinsesse Victoria ikke har langt slep på brudekjolen, litt som Mette Marit sin.

Martine

16.06.2010 kl.15:45

Kristiane Marie: Tusen takk for det! :-)

Amina: Det er nok stor sannsynlighet for det da, ja!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv