hits

Prinsesse Ingrid Alexandra blir brudepike!

Navnene på de 10 heldige utvalgte brudepikene og brudesvennene som skal være med i kronprinsessebryllupet i Stockholm til lørdag er nå offentliggjort. Og vår egen prinsesse Ingrid Alexandra er å finne blant brudepikene.

Listen ble presentert i dag på det svenske hoffets hjemmeside, og de 10 utvalgte er disse:

"Tre kongelige barn reiser til Stockholm. Det er H.K.H. Prinsesse Catharina-Amalia, 6 år, datter av Nederlands Kronprinspar Willem-Alexander og Máxima, H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra, 6 år, datter av Norges Kronprinspar Mette-Marit og Haakon og H.K.H. Prins Christian, 4 år, sønn av Danmarks Kronprinspar Mary og Fredrik.

To barnebarn av Kongens søstre er også brudepike og brudesvenn. Det er Prinsesse Margarethas barnebarn Madeleine von Dincklage, 11 år, datter av Sybilla Dincklage, og Prinsesse Désirées barnebarn Ian De Geer, 8 år. Han er sønn av Tina og Hans de Geer.


Familien Sommerlath representeres av Vivi Sommerlath, 15 år, datter av Dronningens avlidne bror Jörg Sommerlath, Giulia Sommerlath, 14 år, datter av Thomas Sommerlath i ekteskapet med Susanne Sommerlath, og Léopold Sommerlath, 7 år, sønn av Patrick Sommerlath i hans ekteskap med Camilla Lundén. Patrick Sommerlath er sønn av Dronningens bror Ralf Sommerlath.

Herr Daniel Westlings nieser, Hedvig Blom, 11 år, og Vera Blom, 6 år, døtre av Anna Westling Blom, er også brudepiker."


Som ventet er de utvalgte barna blant kronprinsesse Victorias gudbarn, Daniels nieser, og barn i nær familie - både på kong Carl Gustafs side, men også på dronning Silvias side. Til sammen vil det altså være 7 brudepiker og 3 brudesvenner i lørdagens store kronprinsessebryllup.

Det er veldig moro at Victoria og Daniel har valgt å ha så mange brudepiker og brudesvenner. Og jeg må si at jeg synes det er kjempestas at prinsesse Ingrid Alexandra skal være blant brudepikene! Tenk så søte de små vil være som brudepiker og brudesvenner! Jeg gleder meg til å se dem i lørdagens vielse!

10 kommentarer

Criminal Minds Norway

16.06.2010 kl.15:17

Ingrid Alexandra og Catarina- Amalia må nok være mine favoritter blant de 10 :)

Amina

16.06.2010 kl.17:20

Ååå de var så søte:) Det blir spennende hvordan ting blir, og Victoria som blir hentet av Daniel etter å ha gått halve veien. Synes det var et fint kompromiss av Victoria, det viser bare at hun tar sitt folks mening på alvor.

Martine, jeg synes det er så hyggelig gjort av deg å kommentere kommentarene vi leserne legger ut. Tar ikke det for gitt:)

Martine

16.06.2010 kl.19:20

Ida: Ja, jeg må si at jeg også gleder meg mest til å se de små prinsessene + lille prins Christian da! :-)

Amina: Ja, det blir spennende å se! Helt enig! Flott med en kronprinsesse som lytter til sitt folks mening!

Så hyggelig at du sier det, Amina! Jeg synes det er viktig å sette pris på leserne sine, og det er veldig hyggelig å få tilbakemeldinger fra dere leserne! :-)

Marthe

16.06.2010 kl.19:54

Jeg gleder meg veldig! ;) Er glad for at de valgte vår nydelige lilleprinsesse :)

Brita...:)

16.06.2010 kl.22:44

Fantastisk kjekt at dei har valgt å ha med Ingrid Alexandra!!! :) Ho kjem til å bli tidenes søteste brudepike!!

Martine

16.06.2010 kl.23:30

Marthe: Jeg er også veldig glad for det!

Brita: Ja, det tror jeg også hun vil bli! :-)

Kristin

17.06.2010 kl.00:08

Ja, så flott at det ble Prinsesse Ingrid Alexandra!! :-) Hun er min favorittprinsesse, og Prinsesse Amalia er nr. 2. Deretter kommer Prinsesse Elisabeth av Belgia, men hun er ikke blant Victorias gudbarn, så derfor er vel ikke hun blant brudepikene. Lurer på hvilke kjoler de skal ha? Rosa? Eller kanskje mintgrønt?! Vi får vente å se. Nå gleder jeg meg virkelig!!!

Var det forresten noen som så programmet om Victoria på NRK tidligere i kveld? Veldig interessant, og del 2 kommer i morgen. (Eller i dag blir det vel nå i skrivende stund.)

Martine

18.06.2010 kl.00:26

Kristin: Ja, det blir spennende å se hva slags kjoler småjentene skal ha på seg. De kommer nok til å bli så søte! Og gutta også da!

Jeg har dessverre ikke hatt tid til å se programmet enda. Jeg får heller se det i opptak senere en gang!

Pernille

18.06.2010 kl.18:58

kjempe morsomt da! det synes hun sikkert er gøy vettu :)

Martine

19.06.2010 kl.10:21

Pernille: Ja, helt sikkert! Jeg gleder meg til å se henne som brudepike! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv