hits

Kronprinsessebryllupet: De norske kongelige på plass i Stockholm!

Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ankom alle i dag Stockholm, klare for bryllupsfeiring. Mens resten av gjengen tok fly, valgte Mette-Marit å reise med tog, grunnet sin flyskrekk.

Med unntak av kongeparet, som ankommer den svenske hovedstaden i morgen, er resten av den norske kongefamilien nå på plass i Stockholm og klare for kronprinsessebryllupet. Bryllupsukens festligheter startet allerede i kveld med en privat middag for Victoria og Daniels venner, samt flere av Europas kongelige, og gjestene kom i sine flotteste antrekk.

Se så flotte de norske kongelige var da de ankom kveldens feiring!


Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn


Flere bilder fra kveldens feiring kommer i morgen, så følg med da!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv