hits

Kronprinsessebryllupet: Den nydelige brudekjolen!

Kronprinsesse Victorias brudekjole har det selvfølgelig vært knyttet masse spenning og forventninger til på forhånd. Og jeg må si at forventningene virkelig ble innfridd!

Victorias nydelige brudekjole er designet av hennes gode venn Pär Engsheden, og er laget i kremfarget silkeduchesse. Brudekjolen har korte ermer og har en V-formet skjæring i ryggen dekket av knapper. Slepet og sløret har samme form og det flotte slepet måler hele fem meter.

Kronprinsesse Victorias tilbehør var også utrolig flott. Brudeskoene er av samme materiale som kjolen. Det flotte diademet Victoria bar, er av gull og perler, og er det samme som Victorias mor dronning Silvia bar til sitt bryllup 19. juni 1976. Diademet var i 1809 en gave fra Napoleon til sin kone keiserinne Josephine. Kronprinsesse Victoria bærer også dronning Sofias nydelige brudeslør.

Jeg likte Victorias brudekjole veldig godt. Og jeg  vil si at diademet, eller kronen som det nesten er, var kronen på verket på den vakre bruden Victoria. Jeg synes det er veldig flott av hun velger å bruke samme diadem som mamma Silvia, og også Silvias brudeslør.

Se bilder av kronprinsesse Victorias brudekjole her!

Hva synes du om kronprinsesse Victorias brudekjole?

7 kommentarer

20.06.2010 kl.04:09

klassisks og nydelig kjole. morsom og elegant tvist med et slør som egentlig er ganske forskjellig fra kjolen, men sammen var det et bryllupsanntrekk verdig en prinsesse!

20.06.2010 kl.09:31

kjempe fin kjole! :)

Sofe

20.06.2010 kl.13:25

Nydelig! :)

lemonlight

20.06.2010 kl.20:00

veldig enkel, klassisk og nydelig kjole som passet perfekt!

Martine

21.06.2010 kl.01:09

Anonym: Veldig sant! Det var virkelig et bryllupsantrekk verdig en prinsesse. Spesielt med tiaraen som kronen på verket synes jeg!

Anynym og Sofe: Ja, det synes jeg også!

lemonlight: Som om jeg skulle sagt det selv! :-)

Maiken

30.04.2011 kl.18:53

Synes det øverste bildet er så fint!

Ser ut til å få fram det brasilianske i henne : )

Martine

01.05.2011 kl.12:42

Maiken: Det har jeg ikke tenkt på, men det er sant! Et veldig fint bilde av vakre Victoria!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv