hits

Kronprinsessebryllupet: Kysset

Kysset etter vielsen er noe alle venter på, spesielt de oppmøtte fotografene utenfor kirken. Og fotografene fikk sitt etterlengete kyss!

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel kysset hverandre på kirketrappen. Se så flott!

Men det gav seg ikke med det. Brudeparet gav også hverandre et diskret kyss ombord på båten Vasaorden etter bryllupskortesjen, på båtturen fra Djurgården til Logårdstrappen.

4 kommentarer

Marthe

19.06.2010 kl.21:08

Det var et flott bryllup!! Jeg er veldig rørt!! Men vet du hvorfor man ikke sitter med sin partner under middagen? Mette Marit og Haakon sitter jo ikke sammen f. Eks, vet du grunnen til det?

Martine

21.06.2010 kl.00:48

Marthe: Ja, det var et helt fantastisk bryllup! Kjempeflott rett og slett!

Grunnen til at parene blir slittet og ikke sitter sammen, men har en annen til bords, er rett og slett pga kongelig etikette og tradisjonell skikk og bruk.

Annelies

01.05.2011 kl.16:32

Wow, kan ikke fatte at det snart er 1 år siden de giftet seg. Tiden går fort!

Martine

03.05.2011 kl.11:09

Anelies: Ja, tiden går veldig fort!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv