hits

Kronprinsessebryllupet: Vielsen

Kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings vielse startet 15.30 ved at Victoria ankom den flott pyntede Storkyrkan og gikk halvveis opp til alteret med sin far, kong Carl Gustaf. Der ble bruden møtt av sin brudgom, Daniel, som fulgte henne resten av veien opp til alteret.

Ca. klokken 15.50 ga Victoria og Daniel hverandre sitt ja. Daniel ble med dette prins, Victoria fikk sin drømmeprins, og Victoria og Daniel ble rette ektefolk.

Vielsen varte i omlag èn time og besto blant annet av sang, tale fra erkebiskopen, ekteskapsløftene, ringveksling, samt innmarsj og utmarsj med brudefølge.

Se bilder fra den flotte vielsen her!


Brudgommen på vei inn i kirken


Bruden på vei inn i kirken


Victoria og pappa Carl Gustaf


Den vakre brudeparet


Se så flott Victorias brudekjole er!


Ekteskapenløftene sies - her blir de gift!


Her tas gifteringene på av det smilende brudeparet


Victoria og Daniel går ut av kirken som rette ektefolk


Jeg gratulerer Victoria og Daniel så inderlig mye med dagen og med ekteskapet!

Vielsen var utrolig vakker og rørende. Kronprinsesse Victoria så fantastisk nydelig ut som brud, og Daniel var også utrolig flott. Det er så flott å se de to sammen - så glade, lykkelige og rørte. Dette er virkelig stort!

4 kommentarer

Ida Mathisen

19.06.2010 kl.18:43

Det må være fantastisk å endelig kunne få hverandre etter 8 år med venting :) Jeg så desverre ikke vielsen, så takk for bildene :)

Martine

21.06.2010 kl.00:24

Ida Mathisen: Ja, ikke sant! Victoria og Daniel har virkelig jobbet for kjærligheten, og det at de nå endelig fikk hverandre var både rørende og utrolig vakkert!

Halvard Baugerød

21.06.2010 kl.18:50

Det som henger nederst i brudebuketten er duftranke (Stephanotis floribunda).

Martine

21.06.2010 kl.22:11

Halvard Baugerød: Takk for opplysningen! Det visste jeg ikke! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv