hits

Kronprinsessebryllupet: "When you tell the world you're mine"

De svenske artistene Björn Skifs og Agnes Carlsson sang en utrolig nydelig sang under lørdagens vielse i Storkyrkan i Stockholm. Sangen er helt ny og spesialskrevet for anledningen av Jörgen Elofsson og heter "When you tell the world you are mine."

Sangen og fremførelsen var utrolig vakker! Og å se det nygifte kronprinsesseparet stå der å se kjærlig på hverandre under opptredelsen var utrolig flott!

For dere som ikke fikk med dere fremføringen av "When you tellthe world you're mine", eller for dere som rett og slett vil se den igjen fordi den er så vakker, så finner dere en video med fremførelsen av sangen under vielsen her: http://www.youtube.com/watch?v=H3BYy2TEPRQ

Legg merke til teksten på sangen, som er utrolig flott. Legg også merke til hvordan Victoria og Daniel veksler forelskede blikk med hverandre under fremførelsen. Så utrolig vakkert!

Hva synes dere om sangen og fremførelsen? Var det flere som ble rørte og synes dette var utrolig vakkert?

4 kommentarer

Amina

21.06.2010 kl.13:15

Jeg ble rørt opp til flere ganger. Det var et øyeblikk da de kom ut av kirken og Victoria så opp i himmelen og takket Gud, virket det som. Det var også utrolig søtt da Daniel under talen sa: "Crown princess Victoria, princess of Sweden, princess of my heart". Men det var noen ting under bryllupet som overasket meg. Kjolen, som var ganske moderne (korte ermer) og de mange kyssene som ble utvekslet.

Den engelske sangen var nydelig, minnet meg om Disney, og det var en rød tråd fra sangen til talen til Daniel. Det var så fint å se Victoria som var så lykkelig. Det strålte av henne. Og Daniel, som fremsto som så sympatisk. Båten, tårene, hyllesten fra folket, nydelig!

Martine

21.06.2010 kl.14:14

Amina: Ja, det ble jeg også! Det var veldig rørende hele bryllupet... Det er sant! Jeg hadde også trodd at hun ville ha lenger ermer på kjolen. Men jeg synes det var utrolig fint med alle småkyssene gjennom dagen. De er så søte sammen!

Sangen minnet meg også om Disney! Ja, alt ved bryllupet var kjempeflott - et rett og slett perfekt bryllup vil jeg si at det var! :-)

Marthe

21.06.2010 kl.16:58

Hele bryllupet var jo bare fantastisk! De så jo så lykkelige ut! :) Talen til prins Daniel var høydepunktet! Han var veldig flink, og talen satte tårekanalene i gang på meg iallefall ;)

Martine

21.06.2010 kl.22:10

Marthe: Ja, Daniels tale var kjempeflott! Virkelig rørende!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv