hits

Jeg drar på ferie til USA - min søster Pernille gjesteblogger!

I morgen tidlig, faktisk om bare noen få timer, drar jeg til USA med to venninner og blir borte fram til midten av juli. Jeg får derfor ikke blogget så mye de neste ukene. Men fortvil ikke! Jeg har nemlig fått ferievikar! :-) Min kjære søster Pernille skal være gjesteblogger her de neste ukene.

Pernille er min lillesøster på snart 15 år. Hun kan også mye om Europas kongelige, og hun vil skrive noen innlegg her på bloggen innimellom. Hun bestemmer selv hvor masse hun vil blogge, og jeg regner med at hun kommer til å informere dere om det litt senere, og i tillegg gi dere en liten presentasjon av seg selv.

Jeg skal kose meg i USA så lenge, og skal prøve å komme med en oppdatering her innimellom jeg også. Jeg ønsker dere alle sammen en nydelig sommer så lenge, så blir det masse blogging fra meg når jeg kommer tilbake. Men altså, så lenge blir det gjesteblogging av Pernille på Martines Kongelige Blogg, så følg med!

Sommerklem fra Martine :-)


Pernille og meg på Tenerife i påsken

4 kommentarer

Criminal Minds Norway

22.06.2010 kl.11:39

Kos deg i USA ;)

http://iifashion.blogspot.com/

22.06.2010 kl.18:07

fant akkurat bloggen din! veldig fin!! brukte noen bilder fra deg til å lage blogginnlegg om Victorias bryllup! God tur til USA! du er blogloved av meg!
<<<3

Amina

22.06.2010 kl.18:46

Nyt ferien og sommeren! Gleder meg til innlegg fra din lillesøster:)

Kristin

22.06.2010 kl.22:46

God tur og kos deg masse i USA!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv