hits

Kronprinsessebryllupet: Victoria og Daniel har dratt på bryllupsreise

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har dratt på bryllupsreise!

Under nattens festligheter på slottet lørdag, hygget gjestene seg til langt på natt. Det samme gjorde brudeparet. Men da klokken nærmet seg 3, forsvant plutselig Victoria og Daniel fra sin egen fest, hemmelighetsfullt hånd i hånd. Og siden har de ikke vist seg offentlig.

Man skjønte da at det var tid for bryllupsreise for kronprinsessen og den nyblivne prinsen av Sverige. Det nygifte paret er ventet å bli borte hele sommeren, før pliktene igjen kaller i august. Victoria og Daniel vil nå feriere og nyte hverandre og friheten som et gift par etter en svært hektisk tid med bryllupsforberedelser.

Kronprinsesse Victorias bursdag 14. juli, som hvert år blir feiret stort i Sverige, vil i år derfor bli feiret uten hovedpersonen selv.

Hvor det nygifte paret har dratt på bryllupsreiseer ukjent, men det er ventet at de vil bli borte hele sommeren og dyrke kjærligheten og hverandre...

Jeg håper Victoria og Daniel får en kjempefin bryllupsreise og at de får nyte hverandre som mann og kone i ro og fred! Det fortjener de virkelig!

Se så flotte! Kronprinsesse Victoria og prins Daniels brudevals ved lørdagsnattens bryllupsfeiring - litt senere forsvant de to på bryllupsreise...

3 kommentarer

Kristin

21.06.2010 kl.22:28

Jeg ønsker også Victoria og Daniel en fantastisk bryllupsreise!

Når det gjelder brudekjolen synes jeg den var helt fantatisk, enda finere enn Mette-Marits! Jeg ble nesten målløs da jeg så den, og det er absolutt en jeg kunne valgt selv òg. Jeg likte godt rullekragen, stoffet, det brede beltet i livet, de artige ermene (selv om de kanskje kunne vært 3/4 lenge), og ikke minst kamèdiademet. Det ser nesten ut som en krone, og med det og den det enkle snittet på kjolen ser hun faktisk ut som en middelalderprinsesse!!

Jeg tenkte faktisk på Dronning Margrete 1. når jeg så henne, fordi hun minner om skulpturer o.l. jeg har sett av henne - og hun var jo også bl.a svensk dronning!

Kjolen er veldig i tiden samtidig som den er litt retro, og det er vel det design egentlig er? Litt nytt og litt inspirasjon fra tidligere tider?!

Takk for mange flotte bilder og rapporter fra bryllupet!

Martine

22.06.2010 kl.00:24

Kristin: Ja, kjolen var kjempeflott! Og diademet var virkelig kronen på verket!

Bare hyggelig! Bare moro å dekke et slikt eventyrbryllup! :-)

Criminal Minds Norway

22.06.2010 kl.11:25

Først og fremst: takk for alle reportasjene om bryllupet ;)

Jeg ønsker dem all lykke videre, og god bryllupsreise :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv