hits

Jeg er tilbake fra USA!

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake i Norge etter en fantastisk tur til USA med to av mine gode venninner. Jeg skal fortelle mer om turen, samt vise dere noen bilder senere.

Min søster Pernille har som kjent gjesteblogget mens jeg har vært borte, og jeg må si at jeg synes hun har gjort en veldig god jobb. Så tusen takk for det, Pernille! :-)

Nå som jeg er tilbake igjen, blir det igjen normal blogging for fullt. Jeg begynner litt senere idag. Nå må jeg bare slappe litt av og kanskje sove litt, for kom sent hjem i går og det har ikke blitt så mye søvn, så jeg er veldig trøtt.

Så vi snakkes senere folkens! Håper alt står bra til med dere alle, og at dere nyter sommeren! Det er godt å være tilbake hos bloggen og dere!

Klemmer fra Martine!


Maren, Mathilde og meg i Hollywood

2 kommentarer

Maren

08.07.2010 kl.22:48

Tusen takk for en herlig tur Martine, du er fantastisk! Hva med en Geir? Jan takst dun:)

Martine

08.07.2010 kl.23:03

Maren: I lige måde, Maren! Du er topp! <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv