hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstock har forlovet seg!

Siden jeg har vært i USA har jeg ikke fått oppdatert bloggen med nyheter fra Europas kongehus på en stund. Jeg tipper at flere allerede har fått det med seg, men jeg føler at jeg må lage et innlegg om det allikevel: 23. juni, altså for drøye to uker siden, avslørte fyrst Albert at han og Charlene Wittstock er forlovet og skal gifte seg.


Fyrst Albert og Charlene Wittstocks offisielle forlovelsesbilde


Endelig blir det altså kongelig bryllup i Monaco!

Fyrst Albert er 52 år, men har aldri vært gift. Han og Charlene Wittstock har vært et par i flere år, og man har lenge ventet på at en forlovelse skulle offentliggjøres. Charlene har allerede vært med Albert i flere offentlige sammenhenger, og da hun var med i kronprinsessebryllupet i Stockholm 19. juni var det enda flere som ventet på en forlovelse i Monacos fyrstehus.

Nå er altså forlovelsen et faktum, og 24. juni avslørte fyrst Albert at bryllupet vil finne sted neste sommer. Vielsen vil bestå av to seremonier. En intim vielse vil finne sted i prins Alberts 253 roms store palass, og en større religiøs vielse vil finne sted i Monacos katedral, Notre Dame. Det er kun vielsen i katedralen det er ventet at vil bli filmet og vist til verden.

Dette må jeg si at var en veldig hyggelig og etterlengtet nyhet. Jeg gratulerer Albert og Charlene så mye med forlovelsen og ser fram til bryllupet neste sommer!


Bilde: Det monegaskiske hoff

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv