hits

Dronning Elizabeth blir oldemor - Autumn og Peter Philips venter barn!

Peter Philips, dronning Elizabeth av Storbritannias eldste barnebarn, og hans kone Autumn venter barn. Dronning Elizabeth blir dermed oldemor for første gang.

Buckingham Palace bekrefet i går at prinsesse Annes sønn, Peter (32), og hans kanadiske kone Autumn (32) venter sitt første barn i desember.

Peter og Autumn giftet seg i mai 2008, og nå skal de altså bli foreldre. Paret bor for tiden i Hong Kong hvor Peter jobber for Bank of Scotland, men paret vil muligens flytte hjemover til England når fødselen nærmer seg.

Jeg gratulerer Peter og Autumn og resten av deres familie med den gledelige nyheten!

2 kommentarer

Kristin

09.07.2010 kl.19:43

Det var hyggelig!! Gratulerer så mye fra meg òg! Da blir det enda en kongelig fødsel i 2010. Jeg mener å huske at deres barn ikke får arverett siden Peter sa fra seg sin for å kunne gifte seg med Autumn som er katolikk? Har en følelse av at de får jente...

Så hyggelig at du er tilbake! Har savnet kommentarene dine, selv om din søster også har vært flink! :-) Håper du har hatt det fint i USA, og det hadde vært veldig fint å høre mer fra turen din senere. Har nemlig veldig lyst å reise dit selv!!

Martine

09.07.2010 kl.20:16

Kristin: Så hyggelig å høre! Jeg har hatt det veldig bra! Jeg har kost meg masse i mangfoldige USA. Men jeg må si at jeg har savnet bloggingen litt også. Jeg skal skrive litt om turen til uken en gang jeg :-)

Angående arveretten så stemmer det at det var litt komplikasjoner siden Autumn var katolikk. Men det som skjedde var at Autumn konverterte fra katolismen til den engelske kirken (anglicanism) for at Peter, og da også eventuelle etterkommere, ikke skulle miste arveretten til tronen. Peter er forresten nummer 11 i arverekken til den britiske tronen.

Håper du også koser deg i sommer! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv