hits

Den belgiske kronprinsfamiliens idylliske sommerferie

Det er sommer, og for mange betyr det ferie- og familietid. Dette gjelder også for de kongelige. Den belgiske kronprinsparet er blant de mange som har hatt med barna på familieferie i sommer.

Kronprinsesse Mathilde og kronprins Philippe velger gjerne aktive ferier for seg og sine fire barn, Elisabeth (9), Gabriel (6), Emmanuel (4) og Eleonore (2). Og årets sommerferie er inget unntak. Denne uken tok nemlig den belgiske kronprinsfamilien turen til gården Pierlapont i Loppem nær Brugge i Nord-Belgia.

På gården fikk Elisabeth, Gabriel, Emmanuel og Eleonore, som for anledningen var kledt i matchende grønne klær, gjøre mange artige landlige aktiviteter sammen med sine foreldre. Blant aktivitene var mating av dyrene på gården, ponniridning, matlaging og bæring og transport av høy.

De belgiske små prinsessene og prinsene så svært fornøyde ut med dagen, der de smilte seg gjennom samtlige av gårdsaktivitetene.

Ta en titt på disse flotte bildene av kronprinsesse Mathilde og kronprins Philippe og deres søte barn på deres idylliske sommerferie her!

Pappa Philippe transporterer ikke bare høy, men også sine barn, Elisabeth og Emmanuel.
Eleonore og mamma Mathilde kommer gående bak.


Resten av familien følger spent med mens Elisabeth mater en sulten kalv med flaske


Hele familien i sving med matlaging på kjøkkenet


Lille Eleonore så førnøyd ut der hun fikk prøve å ri ponni for kanskje første gang


Philippe og de eldste barna, Elisabeth, Gabriel og Emmanuel, gjorde en god innsats med høybæringen

2 kommentarer

Kristin

12.07.2010 kl.19:31

Åh, så mange fine bilder!! De er så søte alle sammen! Håper vi får se sommerbilder av våre kongelige i år også... :-)

Martine

03.08.2010 kl.09:38

Kristin: Ja, de er utrolig søte alle sammen!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv