hits

Kronprinsesse Mary og barna på tivoli, og lille prins Henriks første skritt!

De danske kongelige nyter også sommeren med familien og barna. Kronprinsesse Mary tok forleden med seg barna på sirkus, og prinsesse Marie tok med seg sin lille dreng på en liten spasertur i sola.

Mens Belgias kronprinsfamilie valgte et landlig tema for sin sommeridyll, valgte kronprinsesse Mary å ta med seg barna prins Christian og prinsesse Isabella på sirkus om en del av sommerens familiekos. Det var da Cirkus Summarum hadde premiere på Amager at det kongelige trekløveret var publikum.


Prinsesse Marie og hennes prinser har nettopp kommet tilbake til Danmark fra ferieturen på regentparets vinslott i Cahors. På gaten i byen gikk familien og koste seg i det fine været, og 14 måneder gamle prins Henrik viste hvor flink han har bitt til å gå der han gikk sine første skritt sammen med mamma Marie.

- Han kan enda ikke gå helt alene. Han vil gjerne, og han står også oppreist hele tiden, hvis han har noe å holde i. Men når han skal gå, så behøver han fortsatt litt hjelp og en hånd, sa prinsesse Marie til danske Billed-Bladet.

2 kommentarer

Kristin

17.07.2010 kl.19:25

Koselige of fine bilder!! :-)

Ha en fortsatt fin sommer, Martine!

Martine

03.08.2010 kl.09:41

Kristin: Tusen takk, og i lige måde, Kristin! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv