hits

Fotball-VM 2010 - Finale: Spanske og nederlandske kongelige sammen på tribunen

Søndag kveld gikk årets VM-finale i fotball av stabelen. Kampen var svært jevn, og ble ikke avgjort før i 116. minutt. På tribunen satt både nederlandske og spanske kongelige.

På tribunen kunne seerne nemlig flere ganger i løpet av TV-sendingen se både Spanias dronnning Sofia, kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia sitte sammen med Nederlands kronprins Willem-Alexander og kronpronsesse Maxima på kongetribunen på Soccer Stadium i Johannesburg. Og de prominente tilskuerne så ut til å kose seg.

Det måtte ekstraomganger til for å avgjøre den spennende finalekampen, da det etter full tid fortsatt sto 0-0. I slutten av andre ekstraomgang scoret imidlertid Andres Iniesta seiersmålet, og Spania ble verdensmestere.

Se bilder fra den kongelige fotballfeiringen her!


Det ble et hyggelig kongelig møte på kongetribunen under finalen i fotball-VM


Både de spanske og de nederlandske kongelige fulgte ivrig med på den spennende kampen


Det var Spania som til slutt trakk det lengste strået, og etter kampen
feiret de spanske kongelige med sine spillere

2 kommentarer

Ellen

01.08.2010 kl.20:47

Heihei!

Så fin blogg. Har selv veldig lyst til å lage en blogg om samme emne, men er så usikker. Må ha litt ideèr først. Og ikke minst en bra link.. ;)

Denne bloggen kommer jeg til å holde øye med :)

Foresten! Vet du hvorfor ikke Spanske kongen var der? Synes jeg har hørt noe om han, men har helt glemt hvaa..

Mvh Ellen

Martine

03.08.2010 kl.09:55

Ellen: Hei hei! :-)

Tusen takk for det!

Hmm, i farten husker ikke jeg hva grunnen var heller, men det var noe han var opptatt med som gjorde at han ikke komme være tilstede. Han møtte imidlertid laget senere og gratulerte spillere og trenere med finaleseieren.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv