hits

Prinsesse Leonor, prinsesse Sofia og VM-pokalen

Det var ikke bare mamma Letizia, pappa Felipe og farmor Sofia som fikk ta del i den spanske VM-triumfen etter søndagens finaleseier mot Nederland. Kronprinsparets to døtre, prinsessene Leonor (4) og Sofia (3), fikk også være med på feiringen. De to prinsessesøstrene fikk til og med holde finalepokalen!

Det var under mandagens mottakelse av de spanske spillerne på slottet i Madrid at prinsesse Leonor og prinsesse Sofia fikk møte landslaget. Keeper-kaptein Iker Casillas lot jentene få ta på VM-pokalen, noe Leonor og Sofia så svært fornøyde ut med. De søte prinsessene var for anledningen kledt i spanske landslagsdrakter.

Tre generasjoner spanske kongelige tok i mot og hyllet sine VM-helter. Som nevnt i tidligere innlegg var både dronning Sofia, kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia på plass under finalekampen i Sør-Afrika, og nå fikk også kong Juan-Carlos og prinsessene Leonor og Sofia møte sitt kjære landlag.

Er ikke prinsesse Leonor og prinsesse Sofia søte kledt i spanske landslagsdrakter?

3 kommentarer

Criminal Minds Norway

13.07.2010 kl.18:31

Innmari søte <3 :)

Kristin

13.07.2010 kl.19:35

Ja, de er veldig søte, både prinsessene og flere av spillerne!!

Leonor holder trofeet som om det skulle være et kjær kosedyr, og det er artig å se! Hun er vel sammen med Ingrid Alexandra min favorittsmåprinsesse for tida!

Martine

03.08.2010 kl.09:39

Annelies: Ja, ikke sant!

Kristin: Enig! Både prinsessene og spillerne er søte! :-) Leonor er en av mine favorittsmåprinsesser også! Utrolig skjønn jente!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv