hits

Gratulerer med dagen, Victoria!

I dag fyller kronprinsesse Victoria av Sverige 33 år.

For tiden befinner nygifte kronprinsesse Victoria seg på bryllupsreise med sin nyblivne ektemann, prins Daniel. Den store Victoria-dagen, som hvert år blir feiret stort i Sverige på kronprinsessens fødselsdag, blir derfor i år feiret uten hovedpersonen selv.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har om få dager vært gift i èn måned, og har siden bryllupet vært på bryllupsreise. For noen dager siden forlot de Bora Bora etter late dager i solen, men eksakt hvor de befinner seg nå er ikke kjent.

Det har lenge vært klart at kronprinsesse Victoria ikke ville delta på årets Victoria-dag. Resten av den svenske kongefamilien, kong Carl Gustaf, dronning Sonja, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine, er imidlertid tilstede på Öland for å feire kronprinsessen og hennes dag med det svenske folket.

Jeg gratulerer kronprinsesse Victoria så mye med dagen, og håper hun og Daniel koser seg masse på bryllupsreise!

3 kommentarer

Dagens Outfit Norge

14.07.2010 kl.17:04

grattis til henne ja!

Kristin

14.07.2010 kl.19:10

Gratulerer så mye med dagen Victoria!

Martine

03.08.2010 kl.09:40

:-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv