hits

Kronprins Haakon fyller 37 år, og nye bilder av kronprinsfamilien!

Mange av Europas kongefamilier har som tradisjon å publisere nye bilder av familien og barna om sommeren. Dette gjelder blant annet den norske kronprinsfamilien, og i dag kom endelig bildene vi har ventet på!

I dag 20. juli fyller kronprins Haakon 37 år, og i den anledning stilte kronprinsfamilien til fotografering på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Det var en strålende blid kronprins som møtte pressen sammen med sin kone og barn, og familiens hund Milly Kakao. Det ble tatt mange flotte bilder av kronprinsfamilien, og barna smilte pent til fotografene.

Hoffet melder at kronprinsens fødselsdag i dag blir feiret privat med familien.

Jeg gratulerer kronprins Haakon så mye med 37 år dagen i dag! Og legger ved noen av de idylliske bildene av kronprinsen, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og deres labradoodle Milly Kakao!

Som vanlig er bildene av vår flotte kronprinsfamilie veldig fine, og jeg må si at spesielt godt liker jeg bildet hvor Ingrid Alexandra og Sverre Magnus sitter og koser med Milly Kakao. Legg merke til hvordan Ingrid Alexandra holder rundt lillebroren sin. De er så søte begge to!

6 kommentarer

20.07.2010 kl.18:49

bloggen din er kjempefin.. håper du fortsetter lenge...

Martine

20.07.2010 kl.20:35

Tusen takk! Det setter jeg stor pris på å høre! :-) Med positive lesere er det moro å blogge, og hyggelige tilbakemeldinger er motivasjon til å fortsette! Jeg satser på å blogge i lang tid fremover! :-)

Kristin

20.07.2010 kl.23:11

He, he! Ja, disse bildene har vi ventet på! Jeg sjekket nettet ca hver halvtime på jobb i dag for å se om det ville komme bilder, og så endelig mot slutten av dagen kom de. De var vel verdt å vente på, de er kjempesøte alle sammen, både barn, voksne og hund! Jeg liker også spesielt godt bildet der Ingrid og Magnus koser med Milly Kakao, og jeg la også merke til hvordan hun ligger i fanget til Ingrid og blir kost med! Kjempeherlig bilde, og jeg er veldig glad i dyr! Men jeg er nok mer en katteperson enn hundeperson ... :-) Ellers håper jeg også du fortsetter leeeeenge med bloggen!

Martine

03.08.2010 kl.09:36

Kristin: Ja, endelig kom de! Jeg er også mer en katteperson selv - er ikke spesielt glad i hunder i grunn, men de kan jo være søte da! :-) Takk for det! Jeg satser på å fortsette leeenge... Hehe.. :-)

Maria

15.08.2010 kl.14:59

hvorfor er ikke marius med?

Martine

17.08.2010 kl.13:05

Maria: Marius var kanskje hos sin far denne dagen?! Marius bor noe av tiden med sin mor og resten av kronprinsfamilien, resten av tiden bor han med sin far. Det er da naturlig at han ikke får vært med på alt som skjer begge steder.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv