hits

Märtha og Ari på Karate Kid-premiere i Fredrikstad

I kveld var det premiere og premierefest på den Harald Zwart-regisserte filmen "Karate Kid" i min hjemby Fredrikstad. Tilstede var mange kjendiser, og blant disse Harald Zwarts gode venner prinsesse Märtha og Ari Behn.

Jeg jobbet i kveld, så jeg fikk ikke vært å sett stjernene, men flere av kundene som var innom butikken jeg jobber i i løpet av kvelden hadde vært i sentrum og sett, og de virket fornøyde.

Blant stjernene på den røde løperen var Will Smith, hans kone Jada Pinkett Smith og og deres sønn, Jaden Pinkett Smith (12), som er hovedrolleinnehaveren i filmen, samt Jackie Chan. Prinsesse Märtha og Ari Behn var altså også tilstede og kastet royal glans over filmpremieren på Fredrikstad kino.

Märtha kom kledd i en hvit, kort blomsterkjole, og hadde håret oppsatt. På føttene hadde hun grå sko med rysjer på. Ari kom også flott kledd, og matchet sin kone. Han hadde på seg jeans og en lett, rød sommerjakke med lysegrått, dandy skjerf i halsen.

Det er andre gang Märtha og Ari stiller til premiere på en Harald Zwart-film i Fredrikstad. Sist gang var under den første av "Lange Flate Ballær"-filmene, der Ari Behn hadde en liten rolle. Da var også jeg til stede i byen og fikk sett Märtha, Ari og de andre stjernene.

Se prinsesse Märtha og Ari Behn og de andre stjernene på den røde løperen i Fredrikstad her!

Ari Behn og prinsesse Märtha Louise
Stjernene: Fra venstre: Jackie Chan, Jayden Pinkett Smith, Will Smtih, Jane Pinkett Smith,
Harald Zwart, Veslemøy Zwart og Zander Zwart


Ari Behn gav sin smilende kone et kyss på kinnet på den røde løperen

4 kommentarer

Inur

28.07.2010 kl.14:44

Øy!! Det står ingen ting om at jeg var der! -men jeg er vel ikke blåblodig nok til å nevnes her!

Fortsett å blogg, du er flink!

Martine

03.08.2010 kl.10:17

Inur: Hehe, du var på plass du også, ja! Det var vel egentlig ingen bombe! ;-) Beklager at jeg ikke fikk med meg det! Var filmen og festen bra? :-)

åse

10.08.2010 kl.01:03

ari har også høge hælar!

Martine

10.08.2010 kl.09:49

åse: Ja, det er sant! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv