hits

Prinsesse Nathalie har fått en sønn!

Dansk-tyske prinsesse Nathalie og hennes mann Alexander Johannsmann ble lørdag foreldre til en liten gutt.

Prinsesse Benedikte av Danmark ble lørdag kveld bestemor for tredje gang, da hennes datter Nathalie fødte sitt første barn, en liten gutt.

Hoffet meddeler at gutten ble født klokken 18.45 på sykehuset i Berleburg i Tyskland, og at alt står bra til med både mor og barn. Far skal ha vært tilstede under hele fødselsforløpet. Den vesle familien er ventet å reise tilbake til familiens hjem på Berleburg slott om noen dager.

Det nyfødte gutten har enda ikke fått noe navn, da navnet av tradisjon i Danmark først blir offentliggjort ved døpefonten. Når og hvor gutten skal døpes er heller ikke bestemt enda.

Jeg gratulerer Nathalie og Alexander så mye med den lille gutten, og håper de tar vare på og nyter tiden fremover sammen som en liten familie!

9 kommentarer

Kristin

26.07.2010 kl.19:13

Jeg gratulerer også! :-)

Lurer på om han får prinsetittel eller farens etternavn?

haalla

27.07.2010 kl.16:17

Så morsomt blogg! Dette var virkelig noe annet enn alle de " hverdagsbloggene " osv, kjempe kult : )

Jonas B. Ingebretsen

27.07.2010 kl.20:55

Gawrh kult c:

åjaa btw liker bloggen din, og AAALT du har skrevet heer.. mihii C: miip

Astrid

31.07.2010 kl.21:42

nå har jeg sett gjennom det meste av bloggen din (syns den er veldig bra), og ville bare fortelle deg noe du har lurt litt (vet ikke om du fortsatt gjør det) Nr.1 grunnen til at det britiske kongehus er så lite med på offentlige hendelser som bryllup osv. er litt fordi alder og rekke følge på tronarvingene som eks. er prins Charles 62 år mens de fleste andre kongelige som er først i rekke følgen til tronen rundt 30/40 år (selvom dronning Elisabeth kan komme til å velge prins William (28år) til tonarving) hvis hun ikke gjør dette er han nummer to til tronen mens de andre som er nummer 2 mellom 4 og 11 år, den andre grunnen er bare overlegenthet spesielt fra dronning.

Nr.2 grunnen til at ingen av de kongelige har stroppløse, tynne stropper eller sjal på bryluppskjolen og andre kjoler de har på i kirken er at kongelige MÅ dekke til skuldrene i kirken!

Kristin

01.08.2010 kl.19:35

Jeg synes ikke stroppeløse kjoler er så spesielt fint, så det er flott at de kongelige er annerledes der. Ser på bryllupsbildene i lokalavisa, og omtrent ALLE har stroppeløse kjoler. Så kjedelig og lite originalt. Gjeeeesp....

Martine

03.08.2010 kl.09:42

Kristin: Ja, det lurer jeg litt på å.. Jeg tipper at han får farens etternavn, men jeg vet ikke. Hva tror du? Det blir spennende å se!

Martine

03.08.2010 kl.09:43

haalla og Jonas B. Ingebretsen: Tusen takk! Det er hyggelig å høre! :-)

Martine

03.08.2010 kl.09:51

Astrid: Tusen takk for informasjon! :-)

Det er sant at det britiske kongehuset ligger litt skjevt an i alder i forhold til de andre europeiske kongehusene, men jeg synes det er rart at de ikke kan være med i offentlige sammenhenger av den grunn - men jeg forstår hva du mener med det. Ellers er jeg enig med deg i at nok deler av grunnen er overlegenhet.

Ja, dette med stroppeløse kjoler er pga kongelig etikette. Det er en ganske flott ting synes jeg!

Martine

03.08.2010 kl.09:52

Kristin: Enig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv