hits

Albert og Charlene gifter seg tidligere enn planlagt!

Datoen for fyrst Albert av Monaco og hans forlovede Charlene Wittstocks bryllup var først satt til 9. juli neste år. Datoen er nå endret til uken før.

Forlovelsen mellom fyrst Albert og hans kjæreste Charlene ble offentliggjort 23. juni. Dagen etter ble det kjent at bryllupet vil stå 9. juli neste år, men at paret vil bli viet i en mindre borgelig vielse dagen før, den 8. juli. Denne avgjørelsen er nå omgjort.

Parets nye bryllupsdato er 3. juli, med borgelig vielse 2. juli - bryllupet blir med dette fremskyndet seks dager. Grunnen til omgjørelsen skal være at den kommende bruden, som er professonell svømmer, ønsker å delta i "International Olympic Committee meeting" som tar plass i Sør-Afrika 5. - 9. juli.

Jaja, da blir det storslått kongelig bryllup noen dager tidligere enn antatt. Det betyr bare litt kortere ventetid for oss royalister! ;-) Jeg gleder meg til bryllup!

5 kommentarer

Ellen

03.08.2010 kl.13:11

Ååå! Det var en god nyhet! Det gleder jeg meg til! Vet du om det blir sendt på norsk tv?

- Ellen

Ellen

03.08.2010 kl.18:06

Foresten! Sjekk gjerne ut bloggen min www.royal-dream.blogspot.com

Om du vil anbefale den til noe er det bare å gjøre det.. Da blir det gjort i gjengjeld ;)

- Ellen

ellen

03.08.2010 kl.20:13

jeg å<3

06.08.2010 kl.15:44

Kronprinsesse Mary av Danmark er gravid med tvillinger!

Martine

08.08.2010 kl.22:48

Ellen: Jeg vil tro at NRK vil sendde vielsen, men helt sikker er jeg ikke. Jeg skal ta en titt på bloggen din jeg! Artig med flere "kongelige" blogger! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv