hits

Prinsesse Nathalies lille prins!

Dansk-tyske prinsesse Nathalie og ektemannen Alexander Johannsmann fikk 24. juli en liten sønn. Den lille har nå fått navn, og her ser du de første bildene av gutten og den lille familien.

Gutten, som både har tysk og dansk statsborgerskap, skal hete Konstantin Gustaf Heinrich Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg-Johannsmann.

Navnet er langt og ganske tungvindt, men det kun er Konstantin, et navn foreldrene synes både lyder godt og ser pent ut, som vil bli brukt til daglig.

Navnet Konstantin er en av Nathalies far, prins Richards, fire navn, Gustaf er etter prinsessens bror, og Heinrich og Richard etter henholdsvis guttens farfar og morfar.

Prinsesse Nathalies lille gutt har altså ikke fått prinsetittel. Han har imidlertid både fått morens kongelige "familienavn", zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, og sin fars etternavn, Johannsmann.

Se de flotte bildene av lille Konstantin og de lykkelige foreldrene her!


Konstantin Gustaf Heinrich Richard

 
Mamma Prinsesse Nathalie med lille Konstantin     Pappa Alexander Johannsmann med lille Konstantin

 
Nathalie, Alexander og Konstantin                       De stolte foreldrene med sin lille sønn

8 kommentarer

Dagens Outfit Norge

08.08.2010 kl.09:49

ojda, de kongelige har ikke alltid de beste genene :) ti hi :)

Kristin

08.08.2010 kl.19:30

Fine bilder!!

Konstantin var et flott navn, og artig med Gustav siden min bestefar også heter det!! Selv om jeg engentlig ikke liker det så godt!

Martine

08.08.2010 kl.23:03

Dagens Outfit Norge: Jeg synes lille Konstantin er søt som bare det jeg!

Kristin: Jeg synes også bildene var flotte! Ja, et flott navn, men selv synes jeg Gustav er finere enn Konstantin. Jeg synes Konstantin blir litt hardt, spesielt på norsk - men absolutt et flott navn for en liten gutt med en slik bakgrunn! :-)

Ellen

08.08.2010 kl.23:27

Likte navnet! :) Han var lik pappa'n sin :)

Martine

08.08.2010 kl.23:33

Ellen: Ja, han er det! :-)

Kristin

09.08.2010 kl.19:22

Hei Martine,

Ja, Konstantin er kanskje litt hardt på norsk og jeg hadde nok ikke kalt min sønn det, men som navn er det flott! Man kan like godt gi babyer kraftige navn, de blir jo eldre og størstedelen av livet er de jo voksne, og da er det ikke alltid så festlig å ha et kort og søtt navn, men det gjelder kanskje helst jenter...

åse

10.08.2010 kl.00:52

greitt å sjå at ikkje alle treng å vere supersylslank rett etter fødselen, som normale folk gjerne ikkje er!

Martine

10.08.2010 kl.09:47

Kristin: Ja, det er et flott navn! Helt sant - voksne blir de, og da er det greit med ikke altfor sukkersøte navn, ja! :-)

åse: Helt sant! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv