hits

Prinsesse Ingrid Alexandras første skoledag!

I dag begynte prinsesse Ingrid Alexandra på skolen!

Seks år gamle prinsesse Ingrid Alexandra hadde i dag sin første skoledag sammen med 81 jevnaldrede på Jansløkka skole i Asker.

Til tross for regnvær, ankom prinsessen skolen gående sammen med mamma kronprinsesse Mette-Marit, pappa kronprins Haakon, mormor Marit Tjessem og farfar kong Harald. Det er nemlig gåavstand fra Skaugum til Jansløkka skole.

- Det synes jeg er fint, da kan hun gå til og fra skolen som alle andre barn. Jeg husker jo selv min første skoledag i Norge, sa kong Harald til pressekorpset som hadde tatt seg ut til Asker på den lille prinsessens store dag.

Ingrid Alexandra var tydelig spent da hun ankom skolegården med rosarutete ransel, fletter i håret og med en paraply over hodet. Hun hilste på rektor Else Beitnes Johansen og kontaktlærer Margrethe Setså Jensen, før hun sammen med de 81 andre førsteklassingene hørte på rektors velkomsttale.

Så sang elevene skolesangen, før alle førsteklassingene ble ropt opp. Prinsesse Ingrid Alexandra ble ropt opp som nummer 12 i sin klasse, 1 grønn. Til slutt satte elevene, med foreldre og besteforeldre på slep, kursen for klasserommene, hvor de voksne fikk være med en stund, før elevene så kunne oppleve hvordan det var å være på skolen "på ordentlig" uten foreldre og besteforeldre.

Jeg gratulerer prinsesse Ingrid Alexandra så mye som skolejente, og håper hun får et flott år som førsteklassing på Jansløkka skole!

3 kommentarer

Criminal Minds Norway

19.08.2010 kl.15:00

Fine bilder :)

Må være spennende for den unge prinsessen å begynne på skolen :)

Pernille

21.08.2010 kl.00:16

hun er kjempe søt :)

fine bilder!

Kristin

21.08.2010 kl.19:43

Ja, hun er den søteste prinsessen i Europa, en av dem iallefall, og det var fint at vi fikk se så mange fine bilder fra skolestarten! Ønsker henne lykke til med skolen!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv