hits

Nikolaos og Tatiana: Nå er de endelig gift!

Greske prins Nikolaos giftet seg i kveld med sin Tatiana!

350 gjester, inkludert endel av Europas kongelige, var tilstede under vielsen i St. Nikolaos kirken på den greske øya Spetses da Nikolaos og Tatiana i kveld gav hverandre sitt ja.

Bruden Tatiana Blatnik var som ventet strålende vakker. Hun ankom St. Nikolaos katedralen i hest og kjerre i en nydelig hvit stroppeløs brudekjole med langt slør fra designeren Diane von Fürstenberg, ledsaget av sin far. Over kjolen bar hun en liten blonde-bolero, og brudebuketten var helt enkel med hvite blomster. På hodet bar hun et diadem og håret var oppsatt i en klassisk frisyre med sideskill.

Etter vielsen kom Nikolaos og Tatiana ut av kirken sammen, og de første bildene av paret som mann og kone ble knipset. Brudeparet strålte og så virkelig lykkelige ut.

Selve bryllupsfesten holdes i kveld på en stor plattform som balanserer på en klippe ut i havet nær havnen på Spetses, og ryktene sier at sang av selveste Elton John var blant underholdningen under kveldens bryllupsfest.

Se de første bildene av Nikolaos og Tatiana som mann og kone her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv