hits

Kronprins Haakon og barna på Flåklypa Grand Prix 35 års jublileum!

Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg-Høiby var i dag til stede på jubileumsvisningen av Flåklypa Grand Prix på Klingenberg kino i Oslo.

I dag er det nøyaktig 35 år siden filmen Flåklypa Grand Prix hadde premiere på Klingenberg kino. I anledning jubileet, har Caprino Studios nyrestaurert filmen i High Definition bredformat og nymikset lyd, og publikum kan nå oppleve Kjell Aukrusts fantastiske persongalleri i HD.

Siden premieren på filmen i 1975 har det blitt solgt omlag 5,5 millioner kinobilletter i Norge, noe som gjør Ivo Caprinos anmiasjonsfilm til den største norske filmsuksessen noen sinne.

En av de sentrale "karakterene" i filmen, bilen Il Tempo Gigante, var i dag på filmens 35 års dag, på plass utenfor Klingenberg kino i dag, og kronprinsbarna fikk sitte i den kjente racerbilen.

Kronprinsfamilien så ut til å storkose seg med filmen, og kronprins Haakon hadde før visningen ordnet popcorn til seg og barna.

Se kronprinsbarna og bilen Il Tempo Gigante på 35 års jublileumet til Flåklypa Grand Prix i dag her!

Prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius ser fornøyde ut med å få prøvesitte
racerbilen Il Tempo Gigante


Ingrid Alexandra i passasjersetet i Il Tempo Gigante med lillebror Sverre Magnus på vei opp i førersetet

3 kommentarer

Criminal Minds Norway

28.08.2010 kl.18:51

Søte bilder :)

Det så ganske kult ut :-)

Kristin

30.08.2010 kl.20:46

Ja, det var fine bilder! Jeg synes også Ingrid A var fint kledd i rutet kjole og stiling lang vest! Lurer på hva de syntes om filmen? Flåklypa var faktisk den første filmen jeg så for mange år siden, vi så den i barnehagen, og da var også bilen utenfor kinoen. Jeg var 4 år, omtrent som Sverre Magnus er nå, men det var ikke mye jeg skjønte av filmen da!! Nå derimot synes jeg den er kjempebra!!!

Martine

31.08.2010 kl.10:49

Annelies: Ja, kronprinsbarna er veldig søte! :-)

Kristin: Enig! Jeg la også merke til Inggrid Alexandras klær. Jeg så ett videoklipp på TV 2 der hvertfall Marius etter filmen uttalte at: "Den var dødstøff!" Så han virket hvertfall fornøyd! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv