hits

Nikolaos og Tatianas bryllup: De offisielle bryllupsbildene!

Det har blitt mye bryllup her på bloggen de siste dagene, men sånn blir det jo når storslåtte, kongelig bryllup finner sted.

Prins Nikolaos av Hellas giftet seg som kjent denne uken med sin Tatiana Blatnik, og her ser dere prins Nikoalos og prinsesse Tatianas offisielle bryllupsbilde. Under ser dere også bildet med den lykkelige brudeparet og deres respektive foreldre.

Personlig synes jeg bildene hadde en litt kjedelig bakgrunn med den grå veggen, Men ellers var bryllupsbildene flotte synes jeg! Hva synes du?Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana


Fra venstre: Brudens stefar Attilio Brillembourg, brudens mor Marie Blanche, bruden
prinsesse Tatiana, brudgommen prins Nikolaos, brudgommens mor
dronning Anne Marie og brudgommens far kong Konstantin

6 kommentarer

Criminal Minds Norway

29.08.2010 kl.14:54

Fine bilder :-)

Enig med deg om den grå veggen, men ellers var bildene ganske fine :-)

Gunn

29.08.2010 kl.20:58

Jeg elsker bloggen din!! Sjekker den hver dag om det er kommet noen nye innlegg!

Enig med deg, de kunne vel funnet noe bedre enn en grå vegg.

Ellen

30.08.2010 kl.17:45

Kjempefine bilder! Men er nok enig med deg om veggen ;)

Kristin

30.08.2010 kl.20:48

Ja, uff, den veggen var ikke bra, ser ut som bildet er tatt på et billig Syden-hotell....! Men ellers var bildene fine. Alle smiler og ser glade ut. Tatiana er vakker og Nikolaos er kjekk!

åse

31.08.2010 kl.10:29

enig her óg! heilt alvorlig -dette såg ikkje veldig royalt ut..

alle ser sjølvsagt flotte ut, men eg synest tatiana ikkje viser seg frå si beste side. ho er jo slåande vakker, men burde ikkje hatt ansiktet nedoverbøydd -kanskje ho får beskjed om det frå fotografen?

skriv gjerne litt meir om tatiana, eg veit lite om henne og nikolaos :)

Martine

31.08.2010 kl.10:54

Gunn: Så hyggelig å høre! Tusen takk! :-)

Annelies, Ellen og Kristin: Godt det er flere som er enige med meg! Jeg føler at den grå veggen rett og slett ødelegger bildene.

åse: Ja, du har litt rett i det. Det er nok ikke Tatiana fra sin beste side vi ser her. Men flotte var de nå uansett synes jeg! :-) Jeg skal se om jeg får skrevet litt mer om Tatiana litt senere, jeg! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv