hits

Martines Kongelige Blogg i Fredriksstad Blad igjen!Denne uken var bloggen min igjen omtalt i Fredrikssatd Blad! Morsomt! :-)

Siden jeg bor i Oslo har jeg selv ikke abbonement på Fredriksstad Blad, men mamma og pappa hjemme i Fredrikstad abonnerer på avisen. Onsdag kveld denne uken fikk jeg en telefon fra min mor som sa at det sto om Martines Kongelige Blogg i Fredriksstad Blad.

I mai ble jeg intervjuet og tatt bilder av av en journalist fra Fredriksstad Blad, og det fulgte deretter en reportasje om bloggen min i avisa. Dette skrev jeg om på bloggen den gang, og innlegget om dette finner du her: http://cremefraiche.blogg.no/1273590576_martines_kongelige_bl.html

Det var i den forbindelse bloggen igjen var omtalt denne uken, og denne gang i en reportasje om bloggere fra Fredrikstad.

Det er flere som har kontaktet meg og sagt at de har sett meg i avisen, og det er veldig artig! Mamma var her i Oslo i helgen, og tok da med seg avisen hvor bloggen min er omtalt, så jeg også fikk se det.

Her ser dere bildet av meg og omtalen av Martines Kongelige Blogg i Fredriksstad Blad denne uken!


8 kommentarer

°Vinterperle°

06.09.2010 kl.23:50

Så utrolig fin blogg du har! Har lett etter en ordentlig blogg om kongelige, og så kom jeg heldigvis over din i dag :D

Martine

07.09.2010 kl.00:09

Hei My Rakel!

Tusen takk for det! Det var hyggelig å høre! :-) Jeg lover mange spennende blogginnlegg utover høsten, så jeg håper du vil følge bloggen fremover!

Martine :-)

Lina B Salte

07.09.2010 kl.13:09

Jeg elsker bloggen din fordi jeg selv er interesser i kongefamiliene i hele Europa.

Lykke til videre med bloggen din :)

Criminal Minds Norway

07.09.2010 kl.16:01

Kjempekult :D Bor ikke i Fredrikstad eller leser avisen, men det er jo seff kult likevel :D

Digger bloggen din :D <3

Kristin

07.09.2010 kl.21:30

Gratulerer!

Mile

08.09.2010 kl.15:44

when i first visit your blogg i was so astonished with how much enthusiasm you follow everyday events of royal families but i saw that u made that with great love, so stay so i will follow u all the time, your blog is my everyday, while i am drinking tea and read newspaper. Sending you warm regards from Macedonia

Martine

10.09.2010 kl.10:24

Lina: Tusen takk for hyggelig kommentar! :-)

Annelies: Tusen takk! :-)

Kristin: Takk takk! :-)

Martine

10.09.2010 kl.10:27

Mile: Thank you so much for your nice comment! I appreciate it! :-) It's so cool that you are following my blog from Macedonia, which is so far away from here... I'm sending you warm regards too! Martine :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv